Maak de volgende barbecue die u gaat organiseren eens extra bijzonder door een BBQ pakket te bestellen met daarin een heerlijk stuk steak. Uw gasten zullen positief verrast zijn met zo’n stukje kwalitatief vlees. Steak mag met een gerust hart het meest geliefde vlees ter wereld worden genoemd. Wie houdt er nu niet van een lekkere steak, bijvoorbeeld een steak van Angus vlees. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!

Stel uw eigen BBQ pakket samen vol lekker en kwalitatief vlees

Wie houdt er nu niet van barbecueën? Om volgende keer nog meer te kunnen genieten van uw barbecue, is het misschien een leuk idee om eens een BBQ pakket te bestellen. U kunt een dergelijk pakket geheel zelf samenstellen. Bent u bijvoorbeeld gek op spareribs? Kies er dan voor om spareribs te bestellen. Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!

Een uitgebreid BBQ pakket is het begin van een geslaagd feestje

Feestje op komst? Dan is het logisch dat u uw gasten iets lekkers wilt serveren. Kies er dan eens voor om te gaan barbecueën. Door een BBQ pakket te bestellen hoeft u hiervoor zelf bijna niets meer te regelen. Vrijwel iedereen vindt barbecueën leuk en lekker. U zult er uw gasten dus zeker blij mee maken. U krijgt de kans om zelf het ideale BBQ pakket samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spareribs, steak, burgers, worsten of braadstukken. Zorgt dat u het lekkerste en meest kwalitatieve vlees kiest, bijvoorbeeld een steak van Angus vlees, Iberico vlees of Nieuw-Zeelands lamsvlees. Als u dit serveert met wat frisse salades en andere lekkere hapjes, zal iedereen weer tevreden het feestje verlaten.