Liebherr CBNPes 5167 PremiumPlus

Wanneer je koelkast met vriesvak zoekt, dan is het wellicht heel interessant om te kijken naar een koel/vriescombinatie zoals de Liebherr CBNPes 5167 PremiumPlus. Aangezien elke koel/vriescombinatie beschikt over twee thermostaten is het mogelijk de temperatuur in het koel- en vriesdeel onafhankelijk van elkaar in te stellen. U denkt misschien, wat maakt dat nu uit? De temperatuur in een gewone koelkast met vriesvak werkt toch ook goed. Wanneer u op vakantie gaat, kunt u het koeldeel uitschakelen en het vriesdeel toch laten werken. Dit heeft voor u als voordeel dat de ingevroren goederen perfect ingevroren blijven. De Liebherr CBNPes 5167 heeft een koeldeel van 299 liter (waarvan 99 Liter BioFresh) en een vriesdeel van 112 liter (inclusief IceMaker). De invriescapaciteit is 14 Kg per 24 uur. De bewaartijd na de storing is 30 uren. Het geluid wat de koel/vriescombinatie produceert is slechts 41 dB(A). De behuizing en de deur zijn gemaakt van edelstaal. De apparatuur is 75 cm breed.

Elk Liebherr is ingedeeld in een klimaatklasse. Voor dit apparaat is het de SN-T klasse. Omdat het apparaat 304 kWh gebruikt valt de Liebherr CBNesf 5167 onder de A++.  De consumentenprijs voor dit Liebherr toestel is € 2.999,- inclusief 21% BTW en levering aan huis. Een koel/vriescombinatie heeft twee deuren die onafhankelijk van elkaar geopend kunnen worden. Het voordeel is wanneer u iets wilt pakken uit het koeldeel, dat u het vriesdeel niet hoeft te openen.  Wilt u oude apparatuur mee laten nemen, dan is dit mogelijk als u dit aangeeft bij de bestelling. Dit voorkomt onnodig energieverbruik. Aangezien u in het dagelijks het meeste tijd spullen pakt uit uw koeldeel, heeft Liebherr het koeldeel toegepast. Hierdoor hoeft u minder te bukken wat goed is voor uw rug. Deze koel/vriescombinatie beschikt niet over een Icemaker.

Dit model koel/vriescombinatie is een comfort uitvoering. Als u iets meer geld kunt uitgeven is een Premium uitvoering net wat luxer. De grote verschillen zitten vooral in de afwerking. Zo heeft een Comfort apparaat de display achter de deur zitten. Om de instelling te kunnen veranderen of aflezen moet u de deur openen. Een Premium uitvoering heeft de display aan de buitenkant op de kastdeur.

De Comfort en Premium uitvoering hebben allen NoFrost. Dit houdt in dat er geen ijsvorming op de ingevroren goederen ontstaat. 

Waar bestellen? Als je online gaat zoeken, dan kom je diverse leveranciers tegen, echter weinigen kunnen echt informatie verschaffen. En dan hebben we het niet alleen over de prijs. Bij de firma Koelen & Vriezen krijgt u niet alleen advies, maar ook een overspanningsbeveiliger meegeleverd.