็็Hetzeephuisje

Er wordt de laatste jaren steeds minder met contant geld betaald. Dat is de reden dat er steeds meer mensen zijn die hun traditionele portemonnee omruilen voor een pasjeshouder. Veel mensen maken immers nog bijna uitsluitend gebruik van pasjes. Deze bergt u eenvoudig, veilig en compact op in een pasjeshouder. Dat compacte is erg handig. U draagt de pasjeshouder eenvoudig in uw broekzak en hoeft daarom niet standaard een tas mee te nemen om uw portemonnee in te dragen. Dat scheelt weer!

Met een pasjeshouder van leer straalt u klasse uit

Naast dat een pasjeshouder van leer erg handig in gebruik is, ziet het accessoire er ook nog eens mooi uit. In de webshop van Cargotravelshop.nl vindt u leren pasjeshouders in diverse kleuren. Ook is het accessoire verkrijgbaar in diverse prints. Kies bijvoorbeeld voor een bloemenmotief of ga voor een modern zigzag motief. Elke pasjeshouder die u in deze webshop kunt kopen heeft stuk voor stuk een strak ontwerp. Dat zorgt ervoor dat u echte klasse uitstraalt wanneer u gebruikmaakt van een leren pasjeshouder.   

Ga voor kwaliteit met een pasjeshouder van leer van het merk Secrid Wallet

Een bijzonder merk dat wordt verkocht in de webshop van Cargotravelshop.nl is Secrid Wallet. Dit is een Nederlands merk dat hun leren pasjeshouders uitrust met een aluminium deel. Wat deze variant bijzonder maakt, is dat hij extra bescherming biedt tegen elektronische diefstal en schade aan de buitenkant. Zo gaat u met een extra veilig gevoel op pad!

Profiteer van goede voorwaarden als u een pasjeshouder van leer bestelt

Bent u helemaal overtuigd om een pasjeshouder van leer aan te schaffen om handig, compact, stijlvol en vooral veilig uw pasjes mee te nemen? Deze bestelt u gemakkelijk en snel online. U profiteert zelfs ban gratis verzending bij Cargotravelshop.nl. Voor u het weet ligt uw nieuwe stijlvolle accessoire bij u thuis in de brievenbus.