็็Hetzeephuisje

Als men een opbergkast met industrieel design wil hebben dan is het raadzaam om naar ons te gaan. Een opbergkast industrieel is bij ons bedrijf in verschillende retro en vintage uitvoeringen beschikbaar. Zo zijn er cabinetten met vitrines verkrijgbaar, maar ook halfhoge kastjes met lades. En verder zijn er kasten met lockers en een open segment met leggers. Tevens zijn er dressoirs van botenhout te koop die door het gebruik van verschillende kleuren latjes een industriële vintage look creëert.

Verder zijn deze industriële opbergkasten prima samen met andere producten uit onze collectie te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie robuuste lamp gemaakt van oude ketels voor de centrale verwarming inclusief de buizen. Bij ons kan men vele toepasselijke meubels vinden die in dezelfde retro categorie passen. Als men dus geïnteresseerd is in een opbergkast met industrieel uiterlijk dan kan men die hier vinden.

Vele kasten met industrieel ontwerp

De vele opbergkasten met industrieel ontwerp binnen ons assortiment zijn uitermate geschikt als aanvulling op een robuust interieur in een urban of moderne en landelijke stijl. Zo zijn er industriële kasten met kleine en grote opbergruimten. De dressoirs, bijvoorbeeld, bevatten lades boven riante opbergvakken met deuren. Op die wijze kan men verschillende soorten spullen kwijt in zo’n industrieel dressoir. De cabinetten en vitrines lenen zich uitstekend als industriële opbergkast voor servies en ander goed dat men graag schoon achter deuren wil houden, maar tevens wil laten zien. Het glaswerk in combinatie met het metalen geeft een stoere en sobere indruk. Een opbergkast die industrieel oogt vindt men bij ons dus in allerlei maten en vormen.

Een bestelling plaatsen

Het is heel eenvoudig om zo’n opbergkast met industriële naar uw interieur te halen. Met hulp van onze bezorgservice is het mogelijk om snel een bestelling te plaatsen waarna het gewenste product binnen een korte tijd bij u wordt afgeleverd. Wil men dus een opbergkast met industrieel uiterlijk neem dan contact op met ons.

https://www.cedgemeubel.nl/