็็Hetzeephuisje

Een Maxi Cosy Axiss is een autostoeltje dat prima geschikt is voor kinderen tussen de 9 maanden en 4 jaar. Het gewicht dat het stoeltje aankan varieert dan ook tussen de 9 en 18 kilo.

Makkelijk in gebruik

De Maxi Cosy Axiss is handig in het gebruik. Zeker als je kind wat groter en zwaarder wordt valt het niet altijd mee het eenvoudig en goed in het stoeltje te zetten of ze zelf in te laten stappen. Daarom kun je de Maxi Cosy dusdanig naar je toe draaien om je kind er makkelijk in te kunnen zetten en weer terugdraaien om het vast te maken.

Altijd veilig vastzetten

Het stoeltje kan makkelijk bevestigd worden en kan eigenlijk nooit verkeerd zitten zodat het altijd veilig is. Met behulp van driepuntsgordels maak je je kind goed en veilig vast. Extra stevig vastzetten is hierbij ook mogelijk. Als je kind eruit gaat kun je de gordels met de gordelhaken vastzetten zodat het er niet achter blijft hangen. Dit is ook erg handig als je kind zelf in- en uit kan stappen en het dus niet over de gordels heen valt.

Verstelbare stoel

Bij een Maxi Cosy Axiss zit je kind vrij hoog zodat het ook tijdens de rit naar buiten kan kijken. Daarnaast is het stoeltje in verschillende standen verstelbaar zodat je kunt variëren tussen zitten en liggen en het stoeltje ook geschikt is voor langere ritten.