Ben je bekend met glutenvrije haver of havermout? Proef dan de producten van Rosies B.V. eens. Glutenvrije haver en glutenvrije havermout, geproduceerd door een specialist in glutenvrije ontbijtproducten naar een zelf ontwikkeld productieproces: dat kan niet anders dan lekker zijn. De specialist zorgt ervoor dat er alleen producten worden verkocht die ze zelf hebben getest en ook daadwerkelijk lekker hebben bevonden. Zo weet je zeker dat je alleen de glutenvrije ontbijtproducten met de beste smaak en van de beste kwaliteit op tafel zet. Glutenvrije haver, glutenvrije havermout en diverse andere glutenvrije ontbijtproducten maken ieder ontbijt dan ook tot een feestje. Waar kun je die producten vinden? Rosies B.V. heeft een zeer uitgebreid assortiment aan zelf ontwikkelde en geproduceerde glutenvrije ontbijtproducten.

Natuurlijke glutenvrije haver of havermout zonder geur-, kleur- en smaakstoffen

Er worden veel geur-, smaak- en kleurstoffen toegevoegd aan voedsel. Gelukkig hechten steeds meer bedrijven hier waarde aan dat dit niet gebeurt. Zo ook Rosies B.V., aanbieder van diverse glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije havermout en haver voor kinderen en volwassenen. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!

Bij de specialist alleen glutenvrije haver of havermout van de beste kwaliteit

Ontbijt jij enkel met glutenvrije haver of havermout? Probeer dan eens de shakes van glutenvrije haver: een echte aanrader. Dan is het verstandig deze producten alleen aan te schaffen bij een echte specialist, zoals Rosies B.V. Die kan je de juiste kwaliteit garanderen. Alleen als je glutenvrije haver of havermout aanschaft bij de specialist, dan weet je heel zeker dat deze producten met uiterste zorg zijn gefabriceerd en dat ze veilig zijn om te consumeren. Daarnaast kan de specialist je ook garanderen dat er geen onnatuurlijke stoffen aan de producten zijn toegevoegd (zoals geur-, kleur- en smaakstoffen). En misschien wel het belangrijkste: de specialist kan je een verzekeren van een heerlijke smaak.