Het zeep huisje
Image default
Vakantie

6 activiteiten waar je nog niet van gehoord hebt in Los Cristianos

Tenerife is het grootste Canarische Eiland van Spanje. Los Cristianos is een stadje op Tenerife. Het wordt beschouwd als één van de beste vakantiebestemmingen vanwege de prachtige stranden en natuurlijke plekken. Er zijn veel dingen te doen in Los Cristianos. Je kunt verschillende plekken bezoeken die jouw bezoek leuker maken.

Het wordt gezien als de meest levendige plek van het eiland, vooral vanwege het nachtleven. Als je deze plek op jouw eigen tempo wil ontdekken, dan kun je het best een auto huren. Vergelijk autoverhuurbedrijven zoals Thrifty, CICAR, InterRent, Budget, National, Goldcar, Alamo, Surprice, Dollar, Europcar, Hertz, Avis, Rhodium, Firefly, Flizzr, Enterprise en Sixt. Er zijn verschillende verhuurbedrijven. Je kunt van tevoren auto’s met elkaar vergelijken om zo de beste prijs te krijgen.

Top 6 activiteiten in Los Cristianos

In Los Cristianos heb je verschillende opties. We gaan de beste plekken en activiteiten met je bespreken. Deze mag je niet missen tijdens je bezoek aan Los Cristianos. Hierdoor haal je het meeste uit je vakantie.

1.    Playa de las Vistas

Het beste strand van Los Cristianos, en ook het drukst bezocht. Het weer is uitnodigend, meest van de tijd is het warm. Het strand is erg schoon, ideaal voor alle leeftijden. Je komt veel activiteiten tegen op het strand, je kan je er zo een hele dag vermaken. Het beste strand voor een dagje ontspannen met de familie.

2.    Haven van Los Cristianos

Prachtige plek om te wandelen. Ontdek de schoonheid van Los Cristianos door deze haven te bezoeken. Je komt verschillende gebouwen tegen die de moeite waard zijn om te zien. Ook kom je verschillende stranden tegen. Je kunt er een productieve en leuke dag doorbrengen.

3.    Fred Olsen Express

Als je van veerboten houdt, dan is dit de beste optie. Hierdoor kun je de prachtige Canarische Eilanden en de wijde zee ontdekken. Het is ook binnen het budget voor veel mensen, de veerboot is niet duur. Een avontuurlijke ontdekkingstocht. Mis dit niet als je Los Cristianos bezoekt.

4.    Solido

De beste plek om te sporten. Hier worden veel sportieve kampen gehouden. Je vindt hier allerlei sporten, inclusief watersport. Het zal je helpen om beter te worden in de sport van jouw keuze. Als je actief wil blijven tijdens je vakantie, dan is dit een goede plek om te bezoeken.

5.    Monkey Par

Hou je van dieren en de natuur? Vergeet dan niet de prachtige dierentuin te bezoeken. Je vindt er veel dieren en vogels. Bewonder de natuur op deze prachtige locatie. Maak verbinding met de natuur en de dieren en laat ze liefde zien.

6.    Haven van Los Cristianos

Dit is een drukke en interessante haven. Je kunt genieten van boten, vissen, surfen, etc. Er wachten veel avontuurlijke activiteiten op je in de haven van Los Cristianos. Je kunt ook kennis maken met de locals, die veel te vertellen hebben over de omgeving.

Laatste opmerkingen:

De top 6 plekken om te bezoeken en te doen in Los Cristianos staan hierboven beschreven. Mis deze activiteiten niet tijdens jouw bezoek. Hierdoor blijf jij de vakantie altijd herinneren. Het huren van een auto is een makkelijke manier om deze prachtige locatie te ontdekken. Door verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken vind je de beste huurauto.

https://www.autospanje.nl