Het zeep huisje
Image default
Aanbiedingen

De mooiste airconditioning die ook nog functioneel is

Als Dyson ergens goed in is, is het om design, innovatie en functionaliteit samen te brengen. Dat zie je bijvoorbeeld in de Dyson airconditioning. Dyson is vooruitstrevend wat betreft haar innovatieve technologieën en weet dat ook in de Dyson airco onder te brengen. Een mooi ontwerp is minstens zo belangrijk bij dit merk. Dat zie je terug in alle Dyson producten, van stofzuiger tot airco. Een mooi ontwerp gaat echter nooit boven de functionaliteit. Het ontwerp moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Dat komt allemaal samen in de Dyson airco.

Ontwerp

Een Dyson airco is wit van kleur. Dat maakt het voor elk huis een goede optie. Wit misstaat vrijwel nergens. Zeker omdat de meeste mensen voornamelijk witte muren in hun huis hebben. Het ontwerp is daarnaast open. Je kijkt er dus bijna doorheen, alleen de omlijsting is wit. Zo valt de Dyson airco bijna weg. Dat is ook waar de functionaliteit van het ontwerp komt kijken. Het open middenstuk is eenvoudig schoon te houden, je hebt geen gaaswerk of bladen waar allerlei stof op kan blijven hangen.

Luchtstromen

Vanuit het midden worden luchtstromen de kamer in geblazen. Dat kan met tien verschillende luchtstroominstellingen. Je bepaalt helemaal zelf wat je precies wil. De maximale luchtstroom is 500 liter per seconde. Omdat je hem zo eenvoudig schoonhoudt, blaas je ook geen onnodig stof de kamer in. Natuurlijk kan de Dyson airco draaien om verkoeling te bieden in alle hoeken van de kamer en de luchtstromen gelijkmatig te verdelen om dat te bereiken.

Gerelateerde artikelen

Het huren van een bestelwagen voor een verhuizing

Anti allergie kussensloop voor een goede nachtrust

Meubels goed en veilig opslaan