Het zeep huisje
Image default
Vervoer en transport

Dit bedrijf in Deurne inschakelen voor onderhoud aan uw vrachtwagen

Heeft u een transportbedrijf in de omgeving van Deurne en bent u opzoek naar een bedrijf voor het onderhoud aan uw vrachtwagen? U hoeft niet verder te zoeken. HTD Deurne B.V. biedt hun klanten namelijk een complete truckservice aan. Dat betekent dat u zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken, u hoeft alleen uw vrachtwagen naar het bedrijf in Deurne te brengen wanneer u onderhoud nodig heeft.

De voordelen van deze complete trailer- en truckservice

Door te kiezen voor deze volledige truckservice uit Deurne, profiteert u met uw bedrijf van een heel aantal voordelen. Zo wordt uw vrachtwagen iedere keer helemaal gecheckt wanneer u naar de garage van het bedrijf komt. Ook wordt het onderhoud en eventuele reparaties direct uitgevoerd zodat u niet te lang stilstaat. U heeft daarnaast ook geen last van onverwachte kosten omdat u doormiddel van het aanvragen van een offerte goed weet waar u aan toe bent.

Een wagenpark: Scania V8 met een handige toevoeging voor ieder doeleinde

HTD Deurne B.V. heeft een groot wagenpark waar hun klanten gebruik van maken. Iedere truck is van topkwaliteit en is een Scania V. Er zijn veel verschillende soorten transportbedrijven en daar speelt dit bedrijf maar al te graag op in. Ze hebben namelijk vrachtwagens met allerlei opleggers, zoals ééntje met een zeecontainer diepchassis, met een zeilwagen, met een dieplader en met een bulkwagen. Daarnaast hebben ze ook een normale Scania V8 143, ééntje met een veewagen en ééntje met een walkingfloor.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan om goed te weten waar u aan toe bent wanneer u kiest voor de truckservice en onderhoud aan uw vrachtwagen van dit bedrijf uit Deurne. U geeft het aantal vrachtwagens van uw bedrijf door en de werknemers van HTD Deurne B.V stellen een prijsopgave voor u op. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een eerste check!

https://htddeurne.nl/truck-trailer-service/