Het zeep huisje
Image default
Woning en Tuin

Maak het gezellig en knus!

Nu dat de zomer op zijn einde is maken we het allemaal gezellig en knus in huis. De kaarsen worden weer aangestoken en de herfstkleuren komen tevoorschijn. Met name in deze tijd kiest men er graag voor om veel kaarsen in huis te plaatsen vanwege de hoge energiekosten. Wel is het zo dat je in deze tijd nog steeds kunt genieten van de buitenlucht. Hiervoor kan je kiezen om een gas tafelhaard te plaatsen zodat er toch nog warmte komt. Ongeacht waar je ook in de tuin zit. Plaats gerust een tafelhaard en geniet van de ambiance wat je hierdoor creëert. Leuk en niet te vergeten ook zeer gezellig om te hebben nietwaar?

Diverse soorten waar je uit kunt kiezen

Niet alleen is het erg gezellig om dit in de tuin te hebben. Ook geeft het iets warmte af wat natuurlijk als aangenaam gezien mag worden. Wel is het zo dat je een tafelhaard ook in de zomermaanden gerust kan neerzetten. Op de website van Knuslifestyle.nl vind je onwijs veel exemplaren waar je uit kunt kiezen. Van een houten variant tot aan de witte tafelhaard kan je hier bestellen. Let er wel goed op dat je alleen de Tenderfuel gebruikt die je hier ook kunt bestellen. Wanneer je dit gebruikt zal je merken dat het op een milieuvriendelijke wijze brandt. Stuk gezonder en natuurlijk denk je dan ook aan het milieu.

Wil jij graag een gas tafelhaard kopen, maar twijfel je tussen diverse exemplaren? Bekijk dan gerust het assortiment die je op de bovenstaande website kunt vinden.