Het zeep huisje
Image default
Zorg

Nieuwe zorgverzekering kiezen voor 2022

Heeft u al een nieuwe zorgverzekering afgesloten voor volgend jaar, of twijfelt u nog? Een zorgverzekering kiezen kan lastig zijn, zeker als er veranderingen zijn in uw situatie of gezondheid. De verzekering die u afgelopen jaar had, biedt nu misschien niet meer voldoende dekking. Dan kunt u op zoek gaan naar een andere aanvullende verzekering, maar u kunt ook overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Woont u in de regio Salland, dan kunt u een verzekering afsluiten bij de gelijknamige regionale zorgverzekeraar. Bij zorgverzekeraar Salland kunt u altijd rekenen op een eerlijke premie en een ruime keuze in aanvullende verzekeringen.

Zorgverzekeraar Salland

Zorgverzekeraar Salland biedt al ruim anderhalve eeuw zorgverzekeringen voor iedereen in de regio. We hebben inmiddels ruime ervaring op dit gebied en weten wat u zoekt in een zorgverzekering. Salland bekommert zich om haar verzekerden en houdt zich bezig met de kwaliteit van de zorg. We gaan dan ook regelmatig in gesprek met zorgaanbieders om afspraken te maken. Daarnaast helpen we u graag met het vinden van de juiste zorgaanbieder, het liefst natuurlijk zo dicht mogelijk bij huis.

Tandarts- en orthodontist verzekering

Salland biedt naast vier aanvullende verzekeringen ook drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u apart afsluiten naast uw basisverzekering of naast uw aanvullende verzekering. Een tandartsverzekering heeft meerwaarde indien u een specifieke behandeling in het vooruitzicht heeft of gewoonweg geen risico wilt lopen en een gezond gebit erg belangrijk vindt. Voor kinderen jonger dan 18 jaar is de tandartsverzekering ook direct een orthodontist verzekering. Bent u 18 jaar of ouder, dan geldt dit in de meeste gevallen niet. Alleen als er een medische noodzaak is voor behandeling door een orthodontist kunt u rekenen op dekking van de kosten. Meer informatie hierover vindt u op onze website. Contact opnemen kan natuurlijk ook, wij staan u graag persoonlijk te woord.

https://www.salland.nl/