Het zeep huisje
Image default
Aanbiedingen

De grote Arcana kaarten als tarot dagkaart: wat betekenen ze?

Tarotkaart: De Zon

Vandaag is een zonnige dag, waar u met volle teugen van zult genieten. Door hem gewoon onbekommert te beleven of door een persoonlijke overwinning te vieren. Met de levensvreugde en het vertrouwen dat u vandaag heeft kunt u natuurlijk ook wat nieuws uitproberen en daarmee andere mensen motiveren en voor u winnen. Als u met iemand onenigheid heeft of weet dat men met u speelt, dan is vandaag een goede dag om misverstanden, welwillend en ruimdenkend te beeindigen en onenigheden bij te leggen.

Tarotkaart: De Gehangene

Vandaag word uw geduld op de proef gesteld. Of u twijfelt nog ergens over dat eigenlijk al langere tijd een knelpunt vormt, of een gebeurtenis, waarvan u helemaal niets verwacht heeft iets onvoorziens voor u in petto. Probeert u het probleem niet met volle kracht op te lossen, dat maakt het alleen maar erger. Misschien helpt het als u uw standpunt verandert en alles eens van de andere kant bekijkt. Helpt dat ook niet dan zult u, leuk of niet leuk, zich moeten opofferen om weer een beetje beweging in de zaak te kunnen krijgen.

Tarotkaart: Het rad van fortuin

Er zijn dagen, dat we aan onvermijdbare situaties en opdrachten niet ontkomen, als u vandaag de indruk heeft dat de normale gang van zaken gewoon lopen moet u zich daar niet tegen weren. Gaat u er vanuit dat alles zijn juistheid heeft ook als uw zin momenteel nog verborgen blijft. De kans is groot dat alles op een later tijdstip mee blijkt te vallen.

Tarotkaart: De Ster

Verheugd u zich op deze dag. De sterren staan goed voor u. laat u door uw toekomst droom inspireren. Waar u aan begint beloofd ook op de lange termijn een goede investering te zijn, omdat u vandaag de nodige instinkten voor de komende ontwikkelingen nodig heeft. Als u niets nieuws van plan bent, is het ook de moeite waard om uw situatie eens vanuit een ander standpunt te bekijken. U zult verbaasd zijn, hoeveel overeenkomsten u daarbij herkent en welke nieuwe deuren er voor u open gaan.

T

arotkaart: De Magiër

Wie, als niet u en wanneer, als niet nu!< Zo gaat het vandaag, aarzelt u niet om het initiatief te nemen. U heeft een gezond zelfvertrouwen, weet wat u wil en kunt met de nodige concentratie gericht u doel bereiken. Met gemak krijgt u alles onder de knie. Waar een balletje aan het rollen moet worden gebracht, waar u uw vaardigheden wilt bewijzen, vandaag is de juiste dag. Laat zien wat u kunt, blijft u in gesprek en bij onderhandlingen alert en uzelf, dan zult u ook anderen snel voor u waarvoor u staat winnen.

Tarotkaart: De Toren

Vandaag wordt zeker niet saai. Houd u rekening met een verassing, die u zowel aangenaam als ook als vervelend kunt beleven, deze laat een verwachting van u uit een spatten. Ook als het u vanzelfsprekend pijn doet of ergert. Als er vandaag iets niet volgens plan verloopt, moet u bedenken dat deze kaart uiteindelijk de uitval van een beperkte omgeving laat zien, of de bevrijding van een vlug idee. Terugkijkend zult u dan wat vandaag misschien nog niet mogelijk lijkt, niet lang meer treuren.

Tarotkaart: De Keizer

Vandaag zult u de spijker op zijn kop slaan. Wat er ook te doen is, wat u heel heel lang wilde doen, pakt u het aan. U heeft nu voldoende energie om het lot en de daaropvolgende concequenties in orde te brengen, onduidelijkheden uit de weg te ruimen en onafgemaakte zaken weg te werken. Kunt u daarbij niets concreets bedenken, dan moet u misschien weer eens uw woning grondig opruimen, uw fiets repareren of oude rekeningen betalen.

Tarotkaart: De Keizerin

Wees vandaag hartstochtelijk, houd van het leven, treed uw medemensen openhartig, vol hartstocht, liefdevol en tactvol tegemoet. Deel met hen uw vreugde, uw gevoel van harmonie, de eenheid. De lichamelijke liefde tussen vertrouwde partners kan vandaag ongekend diepe belevingen schenken, neem de tijd voor het wonder des levens in al zijn facetten! Het is vandaag gunstig voor kinderwensen. Tederheid is de eis van het ogenblik, maar geen vluggertje! Kunstenaars kunnen vandaag intuïtief grote werken creëren, die een diep begrip voor het leven verschaffen!

Tarotkaart: De Hogepriesteres

Laat de huidige dag rustig op u afkomen en kijkt zonder bedoelingen en zonder enige verwachting toe wat er gebeurd. Laat de dingen gebeuren en grijp alleen in als u innerlijke stem u daartoe aanzet. Als u er met uw verplichtingen uit kunt komen, dan moet u vandaag met vriendelijke opmerkzaamheid eens observeren wat u doet, als u niks doet. Wat gaat er door u heen, wat beweegt u plotseling? Dwing uzelf niet tot stilzitten maar volg uw innerlijke impulsen. U zult verbaasd staan hoe intensief en voldaan deze schijnbaar nutteloze dag wordt. Let u vooral op uw dromen, die u waardevolle inzichten geven kunnen.

Tarotkaart: De Zegewagen

Vandaag gaat het eindelijk gebeuren. U hoeft niet langer te wachten. Concentreer u op uw doel en ga nog eens na of u alles bij de hand heeft, zodat er niets belangrijks ontbreekt of bij u onderweg de energie plotseling op is. Als u helemaal niet bij de afsprong bent en überhaupt niet aan een vertrek gedacht heeft, dan mag u benieuwd zijn naar welke startbaan deze dag u brengen zal. Iets komt vandaag vast en zeker aan het rollen.

Tarotkaart: De Kracht

Vandaag zal het er om spannen. U voelt u vitaal, vol energie en met levenslust vervult dat u er niet van staat te kijken als uw passie u het hoofd op hol brengt. U moet daarbij niet meteen aan een orgie deelnemen, maar een beetje baldadigheid kuint u uzelf wel gunnen. U kunt deze gelegenheid ook gebruiken om een beetje schot in de zaak te brengen. Toont u betrokkenheid en zonodig ook uw kracht. Met uw power en uw sterke uitstraling kunt u hindernissen spelenderwijs overwinnen en op anderen aantrekkelijk en overtuigend overkomen.

Tarotkaart: De Heremiet

Begroet de huidige dag met een gezond vertrouwen in de goden. U heeft alle reden tot gerustheid en bovendien goede kansen iets zinvols te doen of te ervaren. Houdt u niet vast aan verouderde rituelen en luister niet naar domme verhalen of nietszeggende uitspraken. Zoekt u naar waardevolle, verborgen, innerlijke waarden en laat u niet door de buitenwereld beinvloeden. als u in een belangenconflict terecht komt, beslis dan zo, dat u over een aantal jaar met een goed geweten aan de dag van vandaag terug kunt denken.