Het zeep huisje
Image default
Particuliere dienstverlening

Denkt u erover om een cementdekvloer te leggen?

Heeft u net een nieuwbouwhuis gekocht en moet er nog van alles aan uw vloer gedaan worden? Of is uw huidige vloer nodig toe aan vervanging? Multi Vloeren Brabant biedt dé uitkomst. Het bedrijf is er voor u om uw cementdekvloer of smeervloer te leggen. Het bedrijf dat in 2001 in is opgericht doet er alles aan om uw huis tiptop in orde te maken, zodat u snel in uw nieuwe stulpje kunt trekken of van uw nieuwe vloer kunt genieten.

De werkwijze

Naast het feit dan de monteurs cementdekvloeren en smeervloeren leggen, kunnen ze ook tegelvloeren of vloerverwarming leggen. Multi Vloeren Brabant is vakkundig en levert altijd het beste resultaat. Bovendien is het bedrijf voortdurend op zoek naar de beste technieken. Waar de monteurs voorheen bij de klant thuis pas het zand en het cement mengden, gebruiken ze nu een volautomatische vrachtwagen, die voorkomt dat er een hele hoop troep bij de mensen thuis wordt gemaakt.

Klein bedrijf

Dit bedrijf uit het Brabantse Boekel heeft ervoor gekozen om klein te blijven, zodat het bedrijf persoonlijk en intensief contact met alle klanten kan onderhouden. Monteurs die een cementdekvloer of een smeervloer leggen, nemen er uitgebreid de tijd voor. Dit doet de kwaliteit van het bedrijf erg ten goede. Bovendien heeft dit een gunstig effect op de prijs. Aangezien er weinig personeel in dienst is, weet deze specialist de prijzen laag te houden, wat natuurlijk erg gunstig is voor de klant.

Goede service

Deze specialist heeft een goede service hoog in het vaandel staan. Een goede communicatie met de klanten is dan ook het uitgangspunt. Monteurs overleggen altijd met de klant voordat ze een cementdekvloer of een smeervloer leggen en zullen altijd zo veel mogelijk rekening houden met hun wensen. Tevens is het altijd mogelijk een gratis offerte op te vragen op de website. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend. Wilt u een nieuwe ondergrond in uw pand? Vraag dan nu meer informatie aan bij dit bedrijf!