Het zeep huisje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een elektrische deuropener geeft u meer controle over de toegang tot uw pand

Het is begrijpelijk als u graag een elektrische deuropener voor uw bedrijfspand aan wilt schaffen. Zo verhoogt u namelijk in één klap de veiligheid van uw pand, want u houdt onbevoegden eenvoudig buiten. U kunt de deuropener bijvoorbeeld combineren met een systeem voor toegangscontrole, waardoor alleen medewerkers met een toegangspas naar binnen kunnen. Of u kunt het systeem aansluiten op een knop bij de receptie, waardoor de receptionist kan bepalen om iemand die aanbelt wel of niet naar binnen te laten. Hoe dan ook is het een uitstekende en professionele oplossing.

Verschillende soorten openers voor uiteenlopende zakelijke toepassingen

Wilt u wel graag een elektrische deuropener, maar niet meteen uw complete deur vervangen? Dat kan met de hulp van specialist dormakaba! Deze expert verkoopt namelijk meerdere openers, waardoor er zeker een elektrische deuropener is die op uw huidige deuren gemonteerd kan worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische deurcilinder? Deze handige oplossing is voor vrijwel elk soort deur geschikt en is bovendien compact en energiezuinig. Elektronisch deurbeslag is daarentegen ook een goede optie. Dit systeem is perfect voor buitendeuren en beveiligingsdeuren. Het is minder veelzijdig dan de deurcilinder, maar kwalitatief minstens net zo goed.

Vraag deze specialist om advies

Twijfelt u of een elektrische deuropener wel de juiste oplossing is voor uw pand? Of weet u niet precies welk soort u het best kunt bestellen? De experts van dormakaba voorzien u graag van advies en beantwoorden al uw vragen. Op die manier heeft u alle informatie die u nodig heeft om de juiste beslissing te maken. Maar dit is niet de enige service die het bedrijf levert. Ze staan bijvoorbeeld ook na aankoop nog voor u klaar als uw deursysteem reparatie of onderhoud nodig heeft. Zo kunt u voor alles omtrent uw deuren bij één bedrijf terecht en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk.

https://www.dormakaba.com/nl-nl