Het zeep huisje
Image default
Aanbiedingen

Een hovenier in Heerhugowaard nodig?

Voor onze rampzalige tuin zijn we gaan zoeken naar een hovenier in Rhenen die ons hiermee kon helpen. Sowieso hebben mijn man en ik totaal geen groene vingers, die hebben we nooit gehad. Dus toen we een huis kochten met een tuin vol met bloemen en planten, vonden we het spannend hoe lang ze het zouden overleven. Nou, dat duurde niet lang en nu is de tuin een grote dode bende en willen we iets anders wat ons wel interesseert. Hiervoor hadden we een hovenier nodig die veel met zulke situaties te maken heeft.

Een stijlvolle hovenier uit Rhenen inschakelen

Gelukkig zijn er in de omgeving van Rhenen veel hoveniers te vinden die waarschijnlijk ons wel konden helpen met bepaalde zaken in de tuin. Alleen wij zijn best kieskeurig als het gaat om design. Want wij vinden het strakke en zwarte design en prachtig om naar te kijken en dat zie je ook terug in het interieur wat in het huis is. Dit wilden we graag doorvoeren in de nieuwe tuin maar we wisten niet of dat mogelijk was. Sommige hoveniers hadden het helaas te druk of konden ons idee niet doorvoeren, op een hovenier na en dat was Exalto. Daar hadden we een heel fijn gesprek en wilden ons graag helpen om het design door te voeren in de tuin. Na ongeveer een week kregen en we een schets maar daar verschillende ideeën wat hij van plan was en wij vonden het echt geweldig. Dit was precies zoals wij het wilden en we gaven het een dikke go!

Van dode tuin naar echte leuke tuin

Na ongeveer een paar weken hadden we dan eindelijk een tuin waar we wel van kunnen genieten zonder dat we onze groene vingers hoeven te gebruiken. Het had een kleine veranda en we kunnen lekker in de winter er ook zitten omdat er een verwarming in zit. Bovendien waren alle stenen grijs gekleurd en een paar bloemen voor de sfeer. Een paar bloemen kan ik nog wel verzorgen maar dit was echt perfect en precies wat wij voor ogen hadden. Meer weten over de producten en diensten van Exalto? Bekijk dan de website via www.exaltohoveniers.nl