Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Een schilder in Veenendaal van Figlarz

Bij Figlarz vindt u een ambachtelijke schilder in Veenendaal. Gewapend met passie en plezier gaan wij elke uitdaging te lijf. Wij zijn in te huren voor het onderhoud van zowel het exterieur als het interieur.

Professionele schilder in Veenendaal

Bij Figlarz werken wij met vier kernwaarden, ook wel de vier P’s genoemd. Deze zijn persoonlijk, plezier, professioneel en perfectionistisch. Of het nu om een zakelijke of particuliere aanvraag gaat, wij maken eerst persoonlijk kennis met u. Wij kijken dan ook meteen naar wat de klus precies inhoudt. Daarna zorgen wij voor een professionele voorbereiding en planning. Wij geven u hierbij ook graag advies op het gebied van kleur en materiaal. Wanneer wij uw wensen in kaart hebben gebracht maken we een plan van aanpak en verdelen wij alle werkzaamheden over een ambitieus, maar realistisch tijdsbestek. Eenmaal begonnen zorgen wij voor vakmanschap waar u op kunt vertrouwen. Onze schilders zijn gepassioneerd en gaan elke uitdaging met plezier te lijf. Bij de afronding van het project zorgen wij voor het perfecte plaatje.

Diensten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies, spuitwerk en schilderwerk. U bent bij ons aan het juiste adres voor kleur- en materiaaladvies. Wij weten dat kleur in een ruimte sfeerbepalend is. Door het gebruik van de juiste kleuren, maakt u uw huis of kantoor tot een fraai geheel. Naast het traditionele schilderwerk kunt u bij ons ook uw muren of plafonds professioneel laten spuiten. Bij grote oppervlaktes is spuitwerk aan te raden, omdat dit een strak resultaat geeft. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het traditionele schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Ook behangwerk en glaszetten behoren tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Wanneer u een zakelijke of particuliere aanvraag doet bij ons, staan we binnen een week na deze aanvraag bij u op de stoep. Dan maken wij graag even persoonlijk kennis en verkennen wij de klus. Uw rol beperkt zich tot het aangeven van het wensenpakket. Via onze website kunt u een contactformulier invullen. Wilt u eerst meer informatie of inzicht in onze eerdere projecten? Kijk dan eens op onze website.