Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Laat een professionele indruk achter met de digitale receptie

Als bedrijf is het ontvangst een belangrijke factor bij de mening van de bezoeker. Binnen enkele seconden vormt een bezoeker zijn/haar mening, waarbij het voor de bezoeker duidelijk wordt of het bedrijf naar wens is.

Vele bedrijven krijgen de regel opgelegd een bezoekersregistratie te onderhouden. Hierbij zal het bedrijf, in geval van nood, in staat zijn de aanwezige bezoekers en medewerkers tijdig te alarmeren en evacueren. Een bezoekersregistratie is gemakkelijk bij te houden door een digitale receptie, waarbij de bezoeker zich persoonlijk aan kan melden bij binnenkomst.

Professioneel uw bezoek uitnodigen

Een digitale receptie zal een professionele indruk achterlaten bij de bezoeker. De bezoeker zal vooraf een nette mail ontvangen met een routebeschrijving, parkeerinstructies, WiFi-code, Covid gezondheids- en bezoekersvoorwaarden en een QR-code om contactloos aan te melden bij binnenkomst.

Voltooid de verplichte Covid-controle

Door de huidige Covid-maatregelen wordt het contact beperkt tot hoever mogelijk. Door de virtuele receptie zal het aanmelden volledig contactloos verlopen, waarbij de corona-, hygiëne- en bezoekersvoorwaarden per bezoekerstype zullen worden getoond. Verder zullen er enkele vragen gesteld worden om het verplichte ’Checkgesprek’ te voltooien.

Papieren registratie is verleden tijd

Eerder werd de bezoekersregistratie genoteerd op papieren inschrijfformulieren. Echter was het risico hierbij groot, doordat de papieren gemakkelijk konden beschadigen of vermist konden raken. Om deze risico’s te verkleinen, zal de digitale receptie alle informatie digitaal opslaan, waardoor de gegevens altijd en overal bereikt kunnen worden.

Voldoen aan de AVG, GGD en ISO-wetgeving

Als bedrijf is het essentieel de bezoeker ervan te overtuigen dat de privacy gewaarborgd zal zijn en de contactpersonen afgeschermd zullen zijn. De digitale receptie voldoet aan diverse wetgevingen, waardoor het vertrouwen van de klant zal groeien. Zo sluit de receptie aan bij de regelgeving van de Arbowet, AVG/GDPR, HACCP, ISO 9001 en ISO 22000.

http://economy.nl

Gerelateerde artikelen

Zorg ervoor dat je er niet te lang mee wacht

Zonder allergie├źn de tuin in

Witgoed reparatie van een wasmachine