Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Opblaasbaar bubbelbad in de tuin

Opblaasbaar bubbelbad in de tuin

We gaan de winter in, want in Nederland betekend dat de dikke jassen, sjaals en handschoenen weer aangaan. Ook betekend het dat we veel mindere buiten zitten en het liefst op de bank met een dekentje en warme thee liggen. Dan is het leuk om na te denken over de warme zomer. In de zomer is het veel langer licht en zijn de dagen lekker warm. Zo kan je veel buiten zijn en genieten van het weer. Iets leuks wat je in de zomer nog kan aanschaffen is een bubbelbad of jacuzzi. Die kan je natuurlijk niet zo maar kopen en in je tuin zetten, maar bij een opblaasbare kan dit wel!

Een opblaasbare jacuzzi wordt steeds populairder. In de zomer zet je hem neer in de tuin en vul je hem met water. Dit water kan iedere keer opnieuw worden opgewarmd, al is het wel zo hygiënisch om dit af en toe te vervangen. Je kan er gewoon een soort net of deken overheen leggen om te voorkomen dat er blaadjes of insecten in komen. De opblaasbare bubbelbaden worden maximaal 40 graden, lekker warm dus. De bubbelbaden zijn zo lekker in de zomer, omdat je dan nog langer buiten kan zitten en kan genieten van de dag. Als je het bubbelbad zat ben of het wordt te koud, kan je het simpelweg laten leeglopen en het opbergen voor de volgende zomer.

De meeste bubbelbaden zijn verkrijgbaar in twee soorten vormen. Je heb de ronde versie waar ongeveer vier personen in kunnen en je heb de 8-hoekige vorm. Deze vorm zorgt voor iets meer ruimte waardoor het een 6 persoons jacuzzi wordt. De meeste jacuzzi’s zijn voorzien van jets. Dat zijn waterstralen die vaak massage jets worden genoemd. De motor die dit allemaal regelt zit naast het bad en is vaak erg stil waardoor je in alle rust in het bad kan zitten. Ideaal dus.

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/