Het zeep huisje
Image default
Sport

Een kampioensschaal alleen voor voetbal? Helemaal niet!

Bij een kampioensschaal denken mensen direct aan voetbal. Het is natuurlijk de grootste voetbalprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de winnaar van de Eredivisie. Maar dat betekent niet dat een kampioensschaal exclusief is bedoeld voor de voetballerij. Je kunt ze bij vrijwel iedere sport uitreiken. Gewoon een kwestie van de kampioensschaal die je wilt zelfs samenstellen. Bij de juiste producent is dat ook helemaal niet moeilijk. In het onderstaande artikel lees je hoe je zelf je eigen kampioensschaal samenstelt en wat je allemaal aan kunt passen.

Laat iedere kampioensschaal, wisselbeker en andere sportprijs bij jouw evenement passen!

Ga allereerst op zoek naar een producent waar je ook direct een kampioensschaal kunt kopen. Dat gaat een stuk sneller, is voordeliger en je hebt vaak veel meer keuze. Kies voor een blanco schaal die je in verschillende maten kunt bestellen. Daarna kun je zelf een afbeelding toevoegen. Die kies je uit het menu of je uploadt een eigen afbeelding vanaf je computer of telefoon. Niet alleen een kampioensschaal maar ook een wisselbeker of medaille kun je op deze manier personaliseren. Zo past iedere prijs perfect bij je evenement, wat dat dan ook is.

Sportbekers via internet bestellen en personaliseren

Wil je zoveel mogelijk keuze en opties hebben dan is het aan te raden om je sportbekers en medailles online te bestellen. Via de website kun je zelf personaliseren en je kunt altijd via een chat of telefoonnummer contact opnemen al je er niet uitkomt. Kies je voor een leverancier die de eigen productie in beheer heeft, dan heb je de meeste keuze. Dat is prettig want dat betekent ook dat je voor alle vragen over de productie en levering bij één contactpersoon terecht kunt.