Het zeep huisje
Image default
Woningen

Huis kopen Estepona

Maak van jouw vakantieadres een woonadres, ga een huis kopen Estepona. Hier zijn namelijk diverse woningen te koop. Van bijzonder mooie appartementen, tot villa’s met een eigen zwembad en meer. Via Vida del Sol, een onafhankelijk vastgoed agentschap, welke gespecialiseerd is in herverkoop en nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol, is het mogelijk om diverse huizen te bezichtigen. Zodra er een melding bij hen binnenkomt over een bepaalde woning of in een bepaalde streek in Spanje, dan gaan zij hiermee aan de slag. Met meer dan 25 jaar ervaring weten zij precies waar een bepaald soort woning te vinden is. Ook houden zij rekening met het budget waarbinnen een woning gezocht moet worden. 

Mooie omgeving om in te wonen 

Niet alleen om op vakantie te gaan naar Estepona, maar zeker ook om in te wonen, is dit een geweldige omgeving. Estepona is een stad in de provincie Málaga in het zuiden van Spanje. Het is een populaire bestemming voor vakantiegangers vanwege het strand en de uitgestrekte strandpromenade. In Estepona zijn er veel mogelijkheden om te winkelen, restaurants en bars te bezoeken en er zijn ook veel activiteiten zoals watersport, golf, paardrijden en wandelen. Je kunt ook een dagtrip maken naar de nabijgelegen steden Marbella en Gibraltar. Genoeg redenen om naar dit geweldige land te verhuizen.  

Samen met Vida del Sol op zoek gaan naar een exclusieve woning. Een huis kopen in Estepona doe je niet alleen, maar samen met de medewerkers van dit agentschap. Op zoek naar jouw droomwoning in Estepona. 

https://www.vidadelsol.com/woningen-te-koop-in-estepona/