Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Huur nu de mobiele opslag in Maastricht

Bij de grote opslag in Maastricht huur je gemakkelijk een opslagruimte. Het voordeel van de opslag in Maastricht is dat deze mobiel is en dus flexibel te verplaatsen is naar de plaats van bestemming die jij voor ogen hebt. De box van de opslag in Maastricht is een meter en zestig centimeter breed en komt zo ook door wat smallere doorgangen. De inhoud van de box is ongeveer zeven en een halve kubieke meter. De ruimte van de opslag in Maastricht is ongeveer geschikt voor zo’n honderd verhuisdozen. Je kunt de opslag in Maastricht ook gebruiken voor het opslaan van meubels, verhuisdozen, voorraad van het magazijn en andere goederen.

 

Dozen

Je kunt bij de opslag in Maastricht  ook je verhuisdozen aanschaffen. De inhoud van deze dozen is maar liefst 58 liter en je kunt hier dus veel in kwijt. De draagkracht van de dozen is 100 kilo en je kunt stapelen tot wel 600 kilo. Je kunt de dozen ook eenvoudig online bestellen en kosten 3 euro per stuk. Je kunt deze bestellen met een minimale afname van tien dozen. Ze worden dan gratis bij je thuis bezorgd, zodat je snel kunt gaan inpakken. Wanneer je dan klaar bent met inpakken bel je de opslag in Maastricht op en komen zij de box bij je afleveren. Je stopt hier alles in wat je wilt laten opslaan. Dus de dozen, maar ook eventueel andere spullen.

 

Hoe werkt het?

Wanneer je dan klaar bent met het inladen van de opslag in Maastricht dan bel je hen weer op en komen ze de box bij je ophalen. Ze kunnen deze plaatsen op iedere gewenste bestemming. Wil je deze bijvoorbeeld neer laten zetten bij je nieuwe woning? Of wil je hem juist op de parkeerplaats laten zette, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt kopen wanneer je een verbouwing hebt in je woning? Het is allemaal mogelijk met de opslag in Maastricht.