Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Opslagruimte huren in de gemeente Berkelland

Gaat u binnenkort verhuizen, maar moet er eerst nog een hoop gebeuren in het nieuwe huis? Dan kunt u ervoor kiezen om uw inboedel tijdelijk op te slaan bij Opslag Berkelland. Zij beschikken over verschillende opslagcontainers, die in een verwarmde, geïsoleerde en droge hal staan opgeslagen. Uw inboedel wordt hier veilig opgeslagen, met een minimale duur van 30 dagen. U kunt zelf bepalen hoe lang u de container wilt huren.

 

Gedurende deze 30 dagen heeft u toegang tot uw opslagcontainer binnen de openingstijden. Dit gebeurt middels een alarmtag, waarmee u binnen deze tijden toegang heeft tot uw opslagbox. Huurt u een tijdelijke opslagruimte, dan kunt u uw inboedel tijdelijk opslaan zodat u alle ruimtes vrij houdt.

Spullen zonder schade opslaan

U kent het misschien wel: als u alle kamers aan moet pakken, dan blijft u uw spullen verplaatsen. In verhouding met de tijd die u kwijt bent als u steeds bezig bent met het verplaatsen van uw spullen, is het huren van een opslagruimte een stuk voordeliger. Ook kunt u hiermee voorkomen dat uw waardevolle spullen onverhoopt beschadigd raken.

 

Wilt u verhuizen en moeten de spullen tijdelijk worden opgeslagen, dan kunt u voor de zekerheid gebruikmaken van verhuisdekens en stevige verhuisdozen. Zo voorkomt u dat er tijdens het verplaatsen van en naar de opslagruimte iets met uw persoonlijke eigendommen zal gebeuren.

Andere redenen om opslag nodig te hebben

Er zijn verschillende redenen waarom u een opslagruimte nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk een voertuig wilt opslaan, omdat u geen ruimte meer heeft in de garage of in de carport. Of u heeft net een woning leeggeruimd, maar kunt de spullen van uw opa of oma niet kwijt. Wat ook kan, is dat u van plan bent om binnenkort te verhuizen naar een nieuwe woning, maar u de nieuwe meubels nog niet kwijt kunt.

 

Dan kiest u natuurlijk voor een opslagruimte in de gemeente Berkelland waar u uw spullen veilig kunt opbergen. Wat ook prettig is, is dat vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, camerabeveiliging aanwezig is.

Opslagruimte huren voor aan huis

Mocht u over een grote oprit, tuin of voldoende parkeerplaatsen voor het huis beschikken, dan kunt u er ook voor kiezen om een opslagcontainer aan huis te laten plaatsen. Een container op locatie heeft als gemak dat u er altijd bij kunt wanneer dit nodig is. Natuurlijk is ook een opslagruimte bij u thuis van de juiste veiligheid voorzien, zodat uw inboedel van thuis of uw bedrijf veilig opgeslagen kan worden. Kijk voor meer informatie op Opslagberkelland.nl.