Het zeep huisje
Image default
Woningen

Jouw kind wordt de koning van de wijk met een berg buddy

Op zoek naar een geschikt verjaardags-, sinterklaas- of kerstcadeau voor een kind van drie tot acht? Of zomaar op zoek naar een mooie gelegenheid om ze in de watten te leggen? Kies dan voor de berg Buddy skelter. Deze is van het merk BERGtoys, dat de beste skelters en andere voertuigen op de markt brengt. De Berg Buddy is speciaal voor kinderen tussen de 100-130 centimeter. Je hebt de keuze uit drie verschillende zitstanden, zodat kinderen altijd goed bij de pedalen kunnen. De Berg Buddy is een bijzonder stoere en robuuste skelter, die ook geschikt is voor off-road. Dat betekent dat je hem ook mee kunt nemen naar het bos. Je kunt er ook in het gras of op stevig zand mee rijden. Oneffenheden in de weg zijn geen probleem. Scherpste prijs voor je Berg Buddy? Bekijk dan Binnenenbuitenspeelgoed.nl.

Kracht van de Berg Buddy

De Berg Buddy is voor ieder kind in de leeftijdsgroep 3-8 jaar een ontzettend fraai cadeau. Hij is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Niet alleen is hij ontzettend stoer, hij heeft ook nog eens een comfortabele kuipstoel waarin het lekker zitten is. Het stuur ligt ook lekker in de handen. Tijdens het rijden genieten kinderen van het geavanceerde BFR-systeem. BFR is de Engelse afkorting voor “Brake, Freewheel, Reverse”. Kinderen kunnen in de Berg Buddy remmen met de achteruit rem. Vervolgens kunnen ze direct overgaan op achteruitrijden. Hierdoor kunnen ze makkelijk omkeren en zijn ze waar ze ook rijden altijd 100% wendbaar.

Deze voordelen biedt de Berg Buddy

De Berg Buddy heeft talloze voordelen. Eén van de belangrijkste is het BFR-systeem dat we hierboven al hebben benoemd. Een tweede voordeel van de Berg Buddy is dat je uit drie verschillende zitstanden kunt kiezen, passend bij de lengte van het kind. Zo is de afstand van stoeltje tot pedalen nooit te groot of te klein. Met zijn vier wielen heeft de Buddy een super goede wegligging en kan hij ook gemakkelijk met snelheid door de bochten. De voorwielen zijn bovendien voorzien van schommel-as. Dit betekent dat het wiel aan één kant kan overhellen, zonder dat het frame zelf schuin hangt. Het zitcomfort blijft optimaal, ook met oneffenheden op het pad. Dankzij stevige luchtbanden met optimale vering zullen kinderen minimale rijweerstand beleven. Hierdoor kunnen ze met minimale inspanning heerlijk licht trappen.

BERGtoys mogelijkheden

Is je kind nog niet groot genoeg voor een Berg Buddy? Overweeg dan een Berg Buzzy. Kinderen die juist al vijf jaar of ouder zijn, kunnen ook op de Berg Rally plaatsnemen. De bovenstaande specialist biedt verschillende modellen Berg Buddy: de Lime, Lua, Cross of By-Orange.