Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Luister naar Solozang op FamilyStream

De plek voor liefhebbers van solozang

Bent u een liefhebber van solozang en houdt u ook zo van geestelijke liederen en psalmen? Dan kunt u op het online platform van FamilyStream volop genieten van het genre ‘solozang’. In dit genre vindt u verschillende musici die allemaal hun eigen muziek hebben uitgebracht en op FamilyStream allemaal bij elkaar verzameld zijn. Lees hier meer over wat FamilyStream precies voor streamingdienst is en welke musici u kunt vinden in het genre ‘solozang’. 

Wat is FamilyStream? 

FamilyStream is een streamingdienst speciaal voor liefhebbers van klassieke en reformatorische muziek. Dit betekent dat er goed gemonitord wordt en er duidelijke keuzes worden gemaakt of albums wel of niet passen op het platform en dus wel of niet kunnen worden geplaatst. Dat maakt FamilyStream uniek. FamilyStream is gericht op een specifieke doelgroep en heeft als doel de wensen van deze doelgroep zo goed mogelijk te vervullen door een passend en rijk scala aan verschillende genres binnen de muziekcollectie aan te bieden. Dit betekent dat naast het genre ‘solozang’ er 23 andere genres zijn om doorheen te bladeren en naar te luisteren. 

Het genre solozang

In het genre solozang kunt u verschillende bekende musici vinden om naar te luisteren. Zij staan allemaal bekend om hun prachtige zangstemmen. Op FamilyStream vindt u verschillende musici die zich het genre solozang eigen hebben gemaakt. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Romee Everse, Tenira Sturm, Florian Poepjes, Elise Hout en John Hoekman. Elk hebben ze hun eigen unieke stemgeluid en werken ze samen met diverse andere musici die hen begeleiden. Deze zangers en zangeressen hebben allemaal meerdere albums op FamilyStream staan waar u naar kunt luisteren. 

De voordelen van FamilyStream 

Welke voordelen heeft FamilyStream voor u? We zetten een aantal voordelen van het platform voor u op een rij: 

  • Beluister uw favoriete muziek zowel online als offline 

U kunt op FamilyStream uw favoriete muziek downloaden. Op deze manier kunt u uw muziek overal beluisteren.  

  • Maak uw persoonlijke afspeellijsten aan

U kunt op FamilyStream uw eigen afspeellijsten aanmaken. Zo kunt u op elk moment genieten van de door u zelf samengestelde afspeellijst. 

  • Een collectie die blijft groeien

FamilyStream blijft groeien. Hierdoor raakt u letterlijk nooit uitgeluisterd. 

  • Speciaal voor het hele gezin

FamilyStream is speciaal voor het hele gezin gemaakt. Dit betekent dat kinderen ook veilig gebruik kunnen maken van de streamingdienst en kunnen luisteren naar onder andere christelijke kinderliedjes.

Samengevat

FamilyStream is de streamingdienst met de grootste klassieke en reformatorische muziekcollectie. Op dit platform kunt u naast 23 andere genres, luisteren naar ‘solozang’. Een aantal voorbeelden van zangers in dit genre zijn: Romee Everse, Tenira Sturm en Florian Poepjes. Luister deze musici nu op FamilyStream en geniet van de vele voordelen dat het platform u te bieden heeft.