Het zeep huisje
Image default
Woning en Tuin

Omkastingen voor de airco

De zomers worden warmer en veel mensen schaffen een airco aan. Sommige mensen willen de airco verbergen omdat ze het niet mooi vinden als je tegen de airco aankijkt. Hier heeft Fenroy de ideale oplossing voor. Airco kast buiten! Deze kasten zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen, en geschikt voor alle merken.

De aircokast heb je in verschillende materialen, aluminium en hout. Vergeet de kleur niet, daar zijn er natuurlijk ook verschillende van. Zoals groen, wit, zwart, bruin en antraciet. Deze omkastingen kun je gebruiken voor een airco die op de grond staat. Maar ook voor hogen aan de muur of vrijstaand. Doordat het dak afloopt heb je er geen last van dat er regen, sneeuw of vuil op blijft liggen. Door de slimme constructie is deze kast makkelijk te installeren. 

Verschillende maten

Je hebt de kasten natuurlijk in verschillende maten. Zo heb je de kleinste kast met de maat 800 x 1100 x 550 mm. Terwijl de grootste kast een formaat heeft van 115 x 85 x 57,5 cm. Daarom is het belangrijk te weten welke grootte airco je hebt natuurlijk. Wil je toch dat de volledige kast wordt afgesloten? Daarvoor hebben ze onderplaten, deze is geschikt voor de 100 serie basiskasting. 

Mocht je er niet uit komen dan helpt het team van Fenroy je graag. Zij geven altijd het beste en eerlijkste advies! Natuurlijk kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wist je dat je gratis verzending krijgt vanaf de €250,-. En retourneren kan binnen de 30 dagen.