Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Opvallend mooie deurgrepen

Het oog wil ook wat. Daarom ga je natuurlijk op zoek naar de beste en de mooiste handgrepen voor je nieuwe keukendeuren, kastenlades en schuifdeuren. Houd je van een interieur met een stoere look en kies je het liefste voor robuust hout, zwarte inbouwapparatuur, staal en beton? Dan is het wel duidelijk dat je voorkeur uitgaat naar een industriële inrichting. En voor dit type inrichting zijn speciale stijlvolle industriële deurgrepen te koop. De meeste mensen gaan uiteraard meteen voor de kleur zwart, maar wat denk je eigenlijk van hout, messing, staal of leer?

Industriële deurgrepen
Meet eerst de steekmaat op voordat je gericht gaat zoeken naar deurgrepen. Om dit goed te doen verwijder je eerst de oude deurgreep. Daarna meet je de afstand, ook wel de hart op hart afstand genoemd. Je begint te meten bij het midden van het eerste boorgat en meet tot het midden van het tweede boorgat. Nu je de steekmaat weet kun je gericht op zoek gaan naar die mooie zwarte deurgrepen, authentieke houten rilkrukjes of metalen komgrepen. Allemaal items die de industriële look van je interieur benadrukken en het een heel persoonlijk tintje geven. Houten rilkrukjes kun je zelf op kleur brengen, maar dat geldt natuurlijk ook voor gekleurde en blanke metalen deurgrepen.

Een stijlvol industrieel interieur
Handgrepen, deurknoppen en – klinken kunnen eenvoudig online worden besteld. Weet je niet goed waar je op moet letten, neem dan even contact op met de klantenservice. Zij kunnen je haarfijn uitleggen hoe je een deurgreep goed inmeet en welk bevestigingsmateriaal je daar precies voor nodig hebt. Zijn de deurgrepen eenmaal bevestigd, dan is de kans groot dat je de gekozen industriële stijl wilt doorzetten in je gehele woning. Zwarte komgrepen op de lades van je kast, matzwarte handdoekhaken in de badkamer en een bronskleurige infreesgreep op de houten schuifdeur.