Het zeep huisje
Image default
Huishoudelijk

Sloffen van Tofvel voor dames en heren

Ken jij al de TOFFE pantoffels van Tofvel ?

Je kent het vast wel. Zodra de ‘R’ in de maand zit weet je dat de temperaturen kunnen dalen en dat betekent vaak koude voeten en warme kleding dragen, maar ook weer de pantoffels uit de kast halen! Want niet iedereen heeft vloerverwarming thuis en soms kan een vloer dan nog best koud aanvoelen. En je weet wat ze zeggen over koude voeten? Dan is je lichaam niet meer op te warmen en je komt lastig in slaap. Gelukkig bieden de pantoffels van Tofvel de oplossing! Deze slimme en natuurlijke pantoffels zijn gemaakt van Wol en kennen een uitstekende vocht- en temperatuurregulatie zodat je ze altijd kunt dragen. Ze houden je voeten altijd op temperatuur en zitten heerlijk comfortabel. Bestel de nieuwste modellen nu direct online in de webshop van Nijhof Schoenen met gratis verzending in Nederland!

Handgemaakt met hoogwaardig wol uit Nepal

Hoe Deens design in contact komt met Nepal? We leggen het even nader toe. Want de Deense fabrikant van Tofvel maakt niet zomaar pantoffels. Ze hebben gekozen voor duurzaam wol uit de bergen van Nepal. Dit 100% natuurlijke wol wordt behandeld door moddil van ‘kaarden’ , wat betekent dat de wol gespind wordt tot garen met toevoeging van heet water. Hierdoor kan er een dikke laag wol gemaakt wordt waarvan de pantoffel wordt gemaakt. Dit in combinatie met het unieke EnergySole zool systeem maken de sloffen van Tofvel ontzettend gewild bij jong en oud.

Hoe werkt de unieke EnrgySole?

De EnergySole is een uniek zool systeem met een shockabsorptie systeem die alle kleine spiertjes in je voet activeren en hiermee een verhoging van je bloedcirculatie stimuleren zodat je dus warme voeten krijgt. Ook gaat dit de vermoeing van je voeten tegen en loop je langer en gezonder in je pantoffels. Simpel en heel effectief! De werking van de EnergySole® is simpel, door de hoge schockabsorptie worden de kleine en smalle spiertjes van de voet “geactiveerd”, dit zorgt voor een directe verhoging van de bloedcirculatie en minder snelle vermoeing van de voet waardoor de energie in de voet verhoogt wordt. Een bondige samenvatting is simpelweg, 100% pure wollen dames en heren sloffen met hoge compfort eigenschappen.

Welke maat moet je hebben?

Over het algemeen is het advies om, net als bij sportschoenen of wandelschoenen, een maatje groter te kopen. Je draagt immers je sokken en je schoenen zetten altijd uit bij het wandelen of sporten. Maar dat is juist niet de bedoeling van Tofvels pantoffels. Ze zijn zo gemaakt dat ze zich aanpassen aan je lichaamstemperatuur en je de sloffen dus als een sok moet aantrekken, dus met je blote voeten! Daarom kun je gerust de tofvel slof kopen in je eigen maat. En maak je geen zorgen of het in de winter te koud wordt, want de sloffen isoleren perfect zodat je totaal geen last hebt van koude voeten. Ze lopen ook niet uit en vormen zich helemaal naar je voet.

Shop de nieuwste modellen en kleuren Tofvel sloffen bij Nijhof Schoenen

Als schoenenspecialist staan we bekend om ons grote assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen. Maar we hebben ook altijd mooi binnenschoeisel in onze winkel en webshop te koop van topmerken. Want naast Tofvel verkopen we onder andere de bekende slippers en warme sloffen van Warmbat, Rohde, Romika en Promed. Heerlijk om het hele jaar door te dragen thuis en in de tuin. Koop online en profiteer van gratis verzending in Nederland en snel uit voorraad geleverd. Dat is handig!

https://www.nijhofschoenen.nl/