Het zeep huisje
Image default
Aanbiedingen

Gladde muren met een stukadoor uit Purmerend

Volledig bezig met verhuizen? En bent u op zoek naar iemand die kan helpen bij het stucen van de wanden? Dan bent u bij Dolleman Stukadoors aan juiste adres. Dolleman Stukadoors werkt in de omgeving van Purmerend, maar gaat ook graag aan de slag in Oostzaan en Zaandam. Dolleman is al jaren gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk.

Voordat er aan een nieuwe klus wordt begonnen, komt de stukadoor eerst langs om advies te geven. Op basis van deze afspraak wordt er een passende offerte aangemaakt, zodat u niet voor onaangekondigde verrassingen komt te staan.

Factoren

Voor een stukadoor in Purmerend is de prijs afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar het aantal uren werk dat er in de klus gaat zitten, maar wordt er ook gekeken naar de dikte van het stucwerk. Oudere gebouwen en huizen hebben vaak een dikkere stuclaag nodig dan nieuwbouw. Om al deze factoren te bekijken, komt Dolleman Stukadoors graag bij u langs voor een offerte op maat. Mocht deze afspraak niet lukken, dan kan er ook via de mail een offerte worden gemaakt. Daar is alleen wel uitgebreide informatie voor nodig.

Verschillende soorten stucwerk

De stukadoors in de regio Purmerend hebben voldoende ervaring om met verschillende soorten stucwerk aan de slag te gaan. Zo is er de optie voor sierpleister. Sierpleister is er in verschillende kleuren en kan met verschillende manieren op de muur worden aangebracht. Gaat u zelf aan de slag met behang- of schilderwerk? Dan is er ook de optie om alles te laten gladtrekken. En zoekt u iets dat een korrelachtig effect geeft? Dan kunnen de stukadoors van Dolleman aan de slag met spackspuitwerk.

Zoekt u toch nog een ander alternatief? Dan is betonlook ook heel erg mooi. Dit geeft de badkamer of keuken een industriële look. Ook dit kan in meerdere accenten worden aangebracht.

Stukadoor in Purmerend

Dolleman Stukadoors is in 2013 opgericht door Patrick Dolleman. Hij heeft hiervoor al jaren ervaring opgedaan in loondienst, maar besloot in 2013 toch om voor zichzelf te beginnen. Hij probeert verder te kijken dan alleen het stucwerk, om u zo al op de hoogte te stellen van mogelijk onvoorziene kosten. Daarnaast scheelt dat voor de klant hopelijk ook een hoop extra tijd.