Het zeep huisje
Image default
Woning en Tuin

Tips voor het correct verplaatsen en optillen van uw spullen

Dus nu u wilt verhuizen en een vrachtwagen wilt huren. Je bent bijna klaar om te verhuizen. Je hoeft alleen maar alles in de vrachtwagen te laden. Het maakt echter niet uit wat u beweegt, het is belangrijk om de juiste techniek te gebruiken en gezond te blijven terwijl u uw bezittingen draagt, optilt en verplaatst. Als u echter niet de kracht of het vermogen heeft om uw items te verplaatsen, dan is verhuizer gezocht. Toch volgen hier enkele tips voor het dragen en tillen van uw spullen als u besluit om alleen te verhuizen.

Pak je spullen op de juiste manier in

Bij het inpakken van je spullen wil je er zeker van zijn dat er geen losse spullen in de doos zitten en dat de doos een uitgebalanceerd gewicht heeft. Door een onevenwichtig gewicht of losse voorwerpen kan de doos gemakkelijk in uw handen kantelen en letsel of een ongeval veroorzaken. Als je het gevoel hebt dat de gewichts items van de doos gevaarlijk verschuiven of onstabiel zijn, herschik dan de items in de doos.

Controleer het gewicht van uw artikelen

Test het gewicht voordat u een meubel of doos optilt. Duw het object om te weten hoe zwaar het is, zodat u zich kunt voorbereiden op het verplaatsen. Als u iets optilt dat zwaarder is dan normaal, kunt u ander letsel oplopen of een spier trekken. Als je niet zeker weet of je het gewicht aankan, vraag dan een familie of vriend om wat hulp. Team Heffen is een perfecte manier om blessures te voorkomen. Maar zelfs als u niet zeker weet of u een deel van de lading aankunt, kunt u anderen het item laten verplaatsen terwijl u helpt.

Bereid je voor op de lift

Voordat u uw spullen verplaatst, moet u ervoor zorgen dat u wat aan lichaamsbeweging doet of rekt alsof u zich voorbereidt op een training. Geef voldoende ruimte rond het object dat u optilt, zodat u dingen niet hoeft aan te passen aan een krappe ruimte. Zorg er ook voor dat er geen obstakels zijn. Struikelgevaren of gladde vloeren kunnen de gezondheid van u en uw helpers in gevaar brengen. Zorg er dus voor dat de mensen die je om hulp roept geschikt zijn voor de job. Huur dus een lift voor moeilijkere klussen. Mensen toestaan ​​om zwaardere lasten te dragen dan ze aankunnen, is behoorlijk riskant.