Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Weg met al dat plastic in de badkamer, kies voor een shampoo- of bodybar!

Flessen douchegel, shampoo, conditioners en bodylotion. Ze vullen onze badkamers en na gebruik blijven de plastic flessen over. Natuurlijk gaan die lege flessen keurig in de afvalcontainer voor plastic recycling, maar willen we dit eigenlijk nog wel? Op deze manier dragen we iedere dag bij aan de veel te grote plastic afvalberg, en dan ook nog zonder goede reden. Tegenwoordig zijn er shampoo- en bodybars van goede kwaliteit die op geen enkele manier vergeleken kunnen worden met de sterk geurende en huiduitdrogende stukken zeep van vroeger.

Je haren weer heerlijk schoon en fris

Een shampoobar heeft iets weg van een stuk zeep, maar is toch heel anders van structuur en samenstelling. Je kunt de verschillende shampoobars het beste vergelijken met een lang houdbare natuurlijke shampoo zonder schadelijke stoffen zoals SLS en SLES. De compacte bars zijn te koop in verschillende vormen, kleuren en samenstellingen. De heerlijk geurende shampoo tabletten zijn er voor verschillende haartypen en de wensen die daarbij horen. Maak je gebruik van een shampoo bar, dan help je niet alleen het milieu, maar verspreid je met je schone glanzende haren ook een zachte frisse geur.

Een soepele en gehydrateerde huid

Bodybars in mooi gekleurde vierkante blokken. Van zacht en voedend tot anti-aging en zuiverend voor de huid die dat nodig heeft. De bodybars zitten boordevol met huidverzorgende bestanddelen die speciaal zijn afgestemd op de verschillende huidtypes. Iedere kleur bar heeft zijn eigen geur, ingrediënten en eigenschappen. Het is belangrijk dat je de body bar na gebruik laat opdrogen op een schaaltje of in een zakje. Op deze manier kun je er heel lang mee doen. Ga je op vakantie? Neem dan je bodybar mee in een handig blikje.