Het zeep huisje
Image default
Aanbiedingen

7 beterschapscadeaus die een zieke vriend doen glimlachen

Niemand is graag ziek, maar soms is het onvermijdelijk. Als je een vriend hebt die ziek is, maak zijn of haar dag dan goed met een van deze beterschapscadeaus. Van bloemen tot donzige sokken, deze tien cadeaus laten je vriend weten dat je aan hem denkt en hem een spoedig herstel toewenst.

 1. Bloemen

Er is geen betere manier om je vriend te laten zien dat je aan hem denkt dan met een mooie bos bloemen. Met een persoonlijk briefje erbij maak je de dag van je vriend echt goed.

 2. Een fruitmand

Als je vriend verkouden of grieperig is, dan kun je gemakkelijk en snel online een fruitmand bestellen. Vitamines zullen hem ongetwijfeld goed doen!

 3. Een comfortabele deken

Er gaat niets boven knuffelen in een warme deken als je je onder het weer voelt. Een comfortabele deken is het perfecte cadeau voor een zieke vriend die wat TLC nodig heeft.

 4. Een beterschapskaart

Een eenvoudige maar oprechte beterschapskaart kan iemands dag echt opfleuren als hij zich down voelt. Je kunt kaarten vinden speciaal voor mensen die ziek zijn, of je kunt je eigen speciale boodschap in een blanco kaart schrijven.

5. Tijdschriften

Of het nu hun favoriete roddelblad over beroemdheden is of de laatste uitgave van National Geographic, wat licht leesvoer zal je vriend helpen de tijd te doden terwijl ze in bed liggen te herstellen.

 6. Hun favoriete film

Als je vriend vastzit in bed, help hem dan te ontsnappen aan de realiteit met zijn favoriete film (of tv-serie als hij dat liever heeft). Je kunt er zelfs wat popcorn en snoep bij doen om het extra speciaal te maken.

 7. Kalmerende thee

Er zijn allerlei soorten thee op de markt die beweren beterschap eigenschappen te hebben, van gember tot kamille tot groene thee. Koop een paar verschillende soorten en laat je vriend kiezen welke hij als eerste wil proberen.

 

https://www.boeketcadeau.nl/