Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Beste elektrische fietsen van 2022

Ben jij ook zo dol op fietsen, zeker lange afstanden en doe je dat het liefst het hele jaar door als het Nederlandse weer het toe laat? Maar, is jouw trouwe tweewieler aan vervanging toe en wil je graag de fietspaden weer betreden? Dan ben je vandaag bij de juiste blog belandt! Wij hebben speciaal voor jou nu je druk in overweging bent een nieuwe fiets te kopen, de beste elektrische fietsen van 2022 op een rijtje gezet. Dus lees snel verder voor meer informatie! 

Batavus 

Elektrische fietsen zijn er in veel prijzen, vormen en maten, maar de elektrische fietsen van het hippe Nederlandse merk Batavus springen hier ver bovenuit! In de grote steden zijn de e-bikes van Batavus niet meer weg te denken van de Nederlandse straten. De high-end fietsen zijn namelijk zeer geliefd om snel van A naar B te gaan in de stad en de omliggende plaatsen. Dit komt door het gelikte design, de technologische snufjes die de fiets beschikken, maar ook de service die het merk aanbiedt aan hun klanten. Wat wil je nog meer. Houd er wel rekening mee dat de fietsen hoog in het prijssegment zitten.  

Gazelle 

Nederland is een echt fietsland. Het is niet alleen te zien op de wegen en de aan de volgepropte fietsstallingen, het zit ook in ons karakter en het gaat ver terug in de tijd. Neem het Nederlandse fietsbedrijf Gazelle. Het merk bestaat al sinds 1892 en heeft al miljoenen prachtige fietsen op de markt gebracht van uitzonderlijke kwaliteit. Vandaag de dag heeft het fietsenmerk ook een aantal zeer goede en populaire elektrische fietsen die altijd meerdere jaren op rij grote prijzen pakken! Denk aan de ANWB E-bike test, AD fietstest, maar ook de Kieskeurig E-bike Duurtest en veel meer. Een van hun top e-bikes is de Gazelle HeavyDutyNL 

Sparta 

Niet alleen Gazelle en Batavus, maar ook Sparta is een fietsmerk van Nederlands trots. Het bedrijf komt ieder jaar weer met veel innovatieve prachtexemplaren elektrische fietsen. Sparta wordt bijvoorbeeld in Nederland gezien als ‘de uitvinder’ van de e-bikes, maar ook staan ze zeer bekend om hun zeer veilige en moderne fietsen.  

Al deze topmerken hebben een geweldig aanbod in fietsen. Krijg je al zin om de fietspaden onveilig te maken en wil je een elektrische fiets kopen? Klik dan hier!