Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamerspiegels

Iedere badkamer is voorzien van een spiegel. Het wordt gebruikt om jezelf te verzorgen. Denk aan het aanbrengen van make-up en het doen van je haar. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamerspiegels zijn indrukwekkend en zorgen ervoor dat je met meer ontspanning in de badkamer staat. Zo hebben ze functies als een ingebouwde verlichting, verwarming maar ook is het mogelijk om muziek te luisteren.

Spiegels met ingebouwde verlichting

De spiegels in de badkamers van tegenwoordig zijn niet meer zoals je ze kent. Ze zijn uitgerust met moderne technologie. Eén van de grootste ontwikkelingen die tegenwoordig vrij standaard zijn is spiegels met ingebouwde verlichting. Het ziet er niet alleen mooi uit maar het zorgt ook voor een gezellige sfeer in de ruimte. Verder is het ook hartstikke praktisch omdat wanneer je jezelf aan het verzorgen bent alles een stuk beter kunt zien. De verlichting is in de meeste gevallen voorzien van LED waardoor het zuinig in gebruik is en een hele lange tijd mee gaat. badkamerspiegel met verlichting kopen?Bij Glasbestellen.nl heb je veel opties!

Spiegels met verwarming

Een andere ontwikkeling zijn spiegels met ingebouwde verwarming. Je voorkomt hiermee dat de spiegel beslaat tijdens het douchen. Het voordeel daarvan is dat je direct van start kunt met het stylen van je haar of het doen van je make-up. Zo bespaar je een heleboel tijd! Er zijn ook spiegels die zoveel warmte af kunnen geven dat de hele ruimte wordt verwarmd. Vaak al binnen enkele minuten. Zo heb je geen last meer van de kou als je de douche uitzet. Dat is een stuk prettiger onder de douche vandaan komen.

Spiegels met radio

Als een spiegel met ingebouwde verlichting en verwarming nog niet luxe genoeg voor je is kun je ook nog kiezen voor een ingebouwde radio. Zo sta je nog ontspannender in de badkamer! In de ochtend je routine in de badkamer uitvoeren met je favoriete muziek op. Dat is pas heerlijk wakker worden. Naast de radiofunctie is het vaak ook mogelijk om je eigen muziek vanaf je smartphone naar de spiegel te streamen. Dit met behulp van een audiosysteem die in de spiegel zit ingebouwd.