Het zeep huisje
Image default
Meubels

Freshbed, altijd een optimale slaaptemperatuur

Eén van de vaakst gehoorde punten van frustratie bij mensen in bed is dat de temperatuur niet juist is. Dat is een probleem dat zich eigenlijk het hele jaar door kan stellen. Tijdens de wintermaanden kan je bijvoorbeeld geconfronteerd worden met te koude temperaturen in bed terwijl je tijdens de zomer net af te rekenen kan krijgen met temperaturen die veel te hoog liggen waardoor je overvloedig gaat zweten. Helemaal een ramp wordt het wanneer je met twee verschillende personen in één bed moet slapen. Voor de één is het dan namelijk misschien te koud terwijl de ander het net veel te warm heeft. Hoe los je dit vervelende probleem nu het beste op? Zeer eenvoudig, namelijk door ervoor te kiezen om gebruik te maken van een Freshbed bed!

Gescheiden temperatuur- en ventilatiesysteem

Het eerste wat een Freshbed zo interessant maakt is de aanwezigheid van een volledig gescheiden temperatuur- en ventilatiesysteem. Deze zorgt ervoor dat je aan beide zijden van het bed kan genieten van een compleet andere temperatuur. Ben jij bijvoorbeeld iemand die het al snel te koud heeft? Maar ligt je partner net vaak te zweten in zijn of haar bed? Dan is het vanaf nu mogelijk om de temperatuur aan beide zijden van het bed op die manier in te stellen zodat iedereen kan genieten van een optimale nachtrust. Het instellen van de gewenste temperatuur is overigens ongelofelijk eenvoudig mogelijk door gebruik te maken van een afstandsbediening.

Ideale temperatuur tussen 27 en 29 graden

De meest optimale temperatuur waar doorgaans sprake van is in een bed is gelegen tussen de 27 en 29 graden. Wanneer er sprake is van deze temperatuur zal je kunnen vaststellen dat de temperatuur van je huid niet wordt beïnvloed. Van zodra er sprake is van afwijkende waarden is dat wel het geval. Op dat ogenblik probeert je lichaam dan ook te anticiperen op de afwijkende temperatuur. Is er sprake van een temperatuur die hoger is gelegen? Dan zal je kunnen vaststellen dat je lichaam de huid zal proberen af te koelen door te transpireren. Dit resulteert evenwel vooral tijdens de zomermaanden vaak in een bed dat bijzonder nat is en bijgevolg ook niet comfortabel is om in te slapen. Door gebruik te maken van een Freshbed zal je dit vervelende problemen op een uiterst efficiënte manier kunnen voorkomen.

De oplossing voor een echt gezonde slaapomgeving

De keuze voor een Freshbed maak je dus in eerste instantie vooral omdat je op deze manier de temperatuur in je bed en de ventilatie op de meest optimale wijze kan regelen. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat je bent verzekerd van een zo optimaal mogelijke, hygiënische omgeving om in te slapen. Door gebruik te maken van een Freshbed kan je er namelijk op rekenen dat vervelende zaken zoals schimmels en bacteriën die nefast kunnen zijn voor de gezondheid van je slaapomgeving. Het mag dan ook duidelijk zijn, zou je graag een belangrijke, structurele meerwaarde willen creëren voor jouw slaapkamer? Dan is het zonder meer de moeite waard om ervoor te kiezen om over te gaan tot het kopen van een Freshbed bed. Wil je eerst toch even het bed bekijken? Bij Bröring kan je de winkel virtueel bezoeken!