Het zeep huisje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het beste Vertaalbureau in Groningen

U woont in of buiten Groningen en wilt graag een document of documenten vertalen dan is het beste vertaalbureau Groningen de beste plek voor u. Wij zijn een dynamisch team van jonge beëdigde tolken die als aspirant –tolk bij elkaar meer dan 40 jaar ervaring hebben in het vertalen van allerlei documenten. We werken zeer voortvarend zodat al uw documenten binnen zeer afzienbare tijd verwerkt zijn met de hoogste kwaliteit in acht houdende. Efficiëntie is onze motto. Door de de ruime aantal medewerkers en het enthousiasme van dit jong team kunt u verzekerd van zijn dat wij ons motto plichtsgetrouw naleven.

Vertalen jullie ook juridische documenten?

Bij vertaalbureau Groningen, is er geen onderwerp waarin wij niet sterk in zijn. Ons jong en dynamisch team bestaat uit mensen uit de medische, juridische, civieltechnische, politieke en financiële wereld om maar een deel van op te noemen. Elk document wordt bij ons vertaalbureau  voor de eerste maal gescreend in zijn originele vorm en taal waarbij nauwgezet gekeken wordt naar de vaktechnische woorden en worden bij het vertalen met  veel nauwkeurigheid vertaald. Het document kan door elk een van onze tolken worden vertaald maar wordt in de eindfase gescreend door een deskundige op het desbetreffend gebied, wat u de zekerheid geeft dat elk wordt naar de geest is vertaald.

Hoeveel kost het om een A4 te vertalen?

Elke document zo ook elke vertaling is een unicum. Daarom zijn de prijzen niet vast te stellen op basis van de grootte van een A4. We streven ernaar om niet alleen uw document in een mum van tijd af te hebben maar ook om de scherpste prijzen aan te bieden in Groningen. Daarom zien wij graag dat u uw document voor ons e-mailt of langsloopt voor een vrijblijvende offerte die in samenspraak met u wordt geconcipieerd. Onder alle omstandigheden houden wij bij vertaalbureau Groningen ons motto heel hoog om u de beste service te bieden dat mogelijk is.