Het zeep huisje
Image default
Dienstverlening

Lexwonen was het bedrijf waar ik naar op zoek was

Sinds ik de website van Lexwonen heb gevonden, wil ik absoluut geen ander bedrijf meer die mij helpt. Ik wil namelijk graag binnenkort op mezelf gaan wonen, dus ben ik alvast gaan kijken naar verschillende dingen die ik allemaal moet regelen voor een woning. Bovendien zag ik al een paar appartementen waar ik geïnteresseerd in was. Maar toen ik de prijzen zag dacht ik in het begin dat ik dat wel ging redden met een bepaalde lening. Helaas gaat het tegenwoordig heel anders met verzekeringen en eigen geld op tafel.

Hulp zoeken bij het bedrijf Lexwonen

Daarom had ik een bedrijf nodig, zoals Lexwonen, die mij verder kon helpen om te berekenen wat ik precies qua hypotheek nodig had om niet te veel eigen geld in te leggen. Maar dat was nog een flinke klus, want zulke bedrijven waren erg populair. Ieder bedrijf wat ik tot nu toe had benaderd had zijn hele agenda vol voor de aankomende maanden. Ik voelde me verslagen, totdat mijn ouders met een bedrijf kwamen die we nog niet hadden geprobeerd. Dat bedrijf was Lexwonen en ik kon daar terecht voor een consult afspraak om te kijken wat ze voor mij konden betekenen en nog meer.

Fijne service

Toen ik daar aankwam werd ik vriendelijk begroet door het personeel en moest ik even in de wachtkamer wachten. Ze brachten me nog een kop thee voordat ik de meeting in ging met een van de medewerkers van Lexwonen. We besproken van alles wat te maken had met mijn financiën en wat ik het beste kon doen qua woning. Uiteindelijk kreeg ik een geheel stappenplan mee wat voor mij de beste keuze was in mijn ogen. Het bedrijf heeft mij zeker goed geholpen en nu ben ik de trotse eigenaar van een appartement midden in het centrum. Ik ben Lexwonen echt dankbaar.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van Lexwonen via www.lexwonen.nl voor meer informatie over de diensten die zij leveren en meer.