Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Sfeerverlichting woonkamer

Om je woonkamer nog gezelliger te maken kan je gebruik maken van de welbekende kerstverlichting. Kerstverlichting is een breed begrip en het assortiment is erg groot. Zo kan je kiezen voor een pop-up kerstboom, LED-kaarsen, guirlandes, clusterverlichting en nog veel meer. Met het kiezen van je verlichting is het belangrijk om van tevoren te bedenken waarvoor je de verlichting wilt gebruiken. Je hebt een verschil tussen verlichting voor binnen of voor buiten. De verlichting is meestal voorzien van een timer en afstandsbediening. Ook heeft sommige verlichting een plug en play systeem. Het plug en play systeem houdt in dat je  meerdere sets met elkaar kunt verlengen door middel van één stroomkabel. 

 

Kaars decoratie

De LED-kaarsen blijven een populaire vorm van verlichten. Het is een subtiele, maar wel effectieve manier van verlichten. Zo kan je het voor elke gelegenheid gebruiken bijvoorbeeld een avondje op de bank, een diner, een feestje of toch een spelletjesavond. De kaarsen zijn er in verschillende soorten. Zo kan je kiezen uit dinerkaarsen, losse LED-kaarsen of de kaarsensets. De kaarsen bestaan uit diverse kleuren en hoogtes. De kaarsensets zijn zeker een aanrader voor een kaarsenplateau. Zo heb je geen last van bijenwas wat aan je plateau vast geplakt zit. De kaarsen zijn een stuk veiliger dan echte kaarsen. Zo kan je je kinderen en huisdieren vrij rond laten lopen. Door de bewegende vlam zijn de kaarsen niet van echte te onderscheiden. De kaarsen zijn in verhouding een stuk goedkoper dan echte kaarsen. Eigenlijk kan je het een beetje zien als een kleine investering. Zo hoef je ook niet steeds naar de winkel om nieuwe kaarsen te kopen want de LED-kaarsen branden zo ongeveer 600 uur. Je bent dus altijd voorzien van romantische verlichting. 

 

Kerstboom inspiratie

Vele vinden het vaak veel werk om een boom uit te zoeken die je nog moet versieren want welke verlichting moet je dan kopen en hoe kan je leuk je kerstboom versieren? Dat zijn vragen waar veel mensen vaak last van hebben. Met de pop up kerstboom hoef je je geen zorgen meer te maken. De boom staat binnen 1 minuut en is voorzien van verlichting, versiering, voet en paal. De boom bestaat uit meerdere kleuren zo kan je kiezen uit wit en groen. Ook de versiering is er in diverse kleuren. Zo kan je je aan een bepaald kleuren thema houden of kiezen voor veel verschillende kleuren. De versiering bestaat uit de kleuren rood, goud en zilver.