Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Zeer Duurzaam installatiebedrijf in Hengelo

Op Zoek naar een goed installatiebedrijf in Hengelo? Dan zit je bij ons zeker goed, want wij zijn namelijk ook nog eens duurzaam. Wanneer je voor ons kiest help je mee de wereld een stuk duurzamer te maken. We hebben al veertig jaar aan expertise opgedaan en daardoor weten we precies hoe we alles moeten aanpakken wat betreft installaties. Door onze vele expertise zijn we ook al erg bekend rondom Hengelo. Onze insteek is dat we ‘gewoon’ willen blijven, we zijn immers een familiebedrijf die simpelweg erg veel lol hebben in dit vak. Iets waar het installatiebedrijf in Hengelo zich in onderscheidt is de service en kwaliteit die we bieden. Klanttevredenheid is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. We helpen je in het gehele traject. Zo zullen we je helpen met het idee en uiteraard ook met de uitvoering. Op die manier zal het hele plaatje compleet zijn.

Duurzame oplossingen

Iets wat we wel belangrijk vinden bij het installatiebedrijf in Hengelo is dat we met de tijd meegaan. Tegenwoordig is duurzaamheid een steeds bekender begrip. We vinden het belangrijk dat we wat kunnen bijdragen aan de duurzaamheid van onze plaat. Om die reden bieden we veel oplossingen aan die klimaatneutraal zijn en daardoor goed zijn voor het milieu. Ons installatiebedrijf in Hengelo heeft hier al heel wat ervaring mee. Je kan er dus vanuit gaan dat deze installaties goed zullen verlopen.

Contact opnemen

Het installatiebedrijf in Hengelo is dus ideaal wanneer je graag een handje mee helpt om de Aarde duurzamer te maken en daarnaast een goede installatie kan gebruiken. Neem in dat geval contact met ons op. Contact opnemen met het installatiebedrijf in Hengelo kan je doen door telefonisch contact op te nemen of door het contactformulier op onze site in te vullen.