Het zeep huisje
Image default
Banen en opleidingen

Productmanager Marketing

Productmanager Marketing

Gezamenlijk met je team ben je aansprakelijk voor het opbouwen van de leidende klantreis voor jouw productcategorie.

Hoe word ik productmanager bij Coolblue?

Ontvang je veel energie van het runnen van een inherent webshop, hierbinnen de coolblue webstek, voor jouw productcategorie? lees dan bovenal overigens jeroen legt je uit hoe je productmanager bij coolblue wordt.
Dit vind je leuk om te doen, de beste tactiek bepaalde voor jouw productcategorie. Klantreizen overtreffen door aanpassingen door te voeren op de webstek, in de zaak en in de app.
Analyseren hoe we het assortiment nog beter aan kunnen toelaten sluiten op wat de afnemer zoekt. Deep-dive research tenuitvoerlegging naar bijvoorbeeld de motieven van retouren en bovendien ook soortgelijk de antwoord bedenken. Een optimale pricing-strategie berekenen en doorvoeren. Berekenen en finetunen van marketingcampagnes die live staan. Tonen van je gevolgen, doorgevoerde verbeteringen en nieuwe inzichten.
Hier herken jij jezelf in, een ( bij optie marketing gerelateerde ) afgeronde wo-opleiding. 2 tot 4 jaar relevante werkervaring, goed met cijfers.
Je weet data te vertalen naar concrete inzichten en actiepunten.
Verkoopkansen herken je als geen ander want je bent strategisch en commercieel. Eerzuchtig in het beweren van doelstellingen en het pakken van de verantwoordelijkheid om dit te realiseren. Goed in het ophalen van de juiste kennisoverdracht bij je stakeholders. Voel in klanten om hun ( product ) behoeften te achterhalen. Dit zoek jij overigens in een baan, geld. Met meer dan 30 trainingen in onze inherent studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden. Korting op alle goedje die we verkopen. Ongekend goede werksfeer. Met versbereide toebijten, maandelijkse borrels, legendarische coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling. 25 vakantiedagen.
Als je belooft dat je terugkomt.
Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Een bureaumeubel waar je foto ’s van wilt opgraven op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopen.

Mogelijkheid voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we immermeer voor open. Of je nu een week, periode of een jaar bij ons werkt. Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Een platte anatomie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gangbaar een biertje zuipen met de baas.

https://www.vindazo.nl/keywords/marketing.html