Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Persoonlijke knipbehandeling voor het ideale kapsel

Ben jij toe aan een nieuwe coupe? Loop je al jaren rond met lang, steil haar, terwijl je eigenlijk altijd gewenst hebt om met mooie bruine krullen door het leven te gaan? Door de persoonlijke knipbehandeling van OneKappers zal je versteld staan van de mogelijkheden in kapsels. Laat je verrassen door deze goede kapper delft en je zal nooit meer wat anders willen!

Hoe verlopen behandelingen bij OneKappers? Allereerst bespreken wij met jou wat jij graag zou willen met jouw haar. Had je er graag krullen in willen zetten? Zou er van jou wel een flink stuk af mogen, maar lijkt een boblijn iets te heftig voor een eerste korte coupe? Doordat wij de tijd nemen om te bekijken welk kapsel het beste bij jou past, zal het resultaat verbluffend zijn en kun jij zo lang mogelijk genieten van jouw ideale kapsel. Zodra het voor zowel jou als ons duidelijk is wat er nodig is om het haar in model te brengen, kunnen wij beginnen met het haar wassen. Ook deze wasbeurt is speciaal wegens het feit dat hij uitgebreid kan worden met een gezichtsmasker of massagebehandeling voor top haarverzorging delft.

Nu is het dan tijd voor het daadwerkelijke knippen, waar wij ons zeer uitgebreid op voorbereid hebben. Al onze kappers zijn hoogopgeleid en kennen de kneepjes van het vak door privé-trainingen. Op die manier kun je er te allen tijde vanuit gaan dat wij precies zullen voldoen aan de door jou gestelde eisen en wensen. Onze kappers begrijpen waar jij aan toe bent en zullen ervoor zorgen dat jij aan het einde van de behandeling met een tevreden gevoel naar huis kan gaan.

Kun jij de juiste kapper maar niet vinden en raak je gefrustreerd over het feit dat je haar nooit goed zit? Kom dan eens langs bij OneKappers en laat je verrassen!

https://www.onekappers.nl/