Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Koop nu de schattige draagzakken van Op Je Buik!

Heeft u toevallig een kleine baby en heeft u behoefte aan een draagzak zodat u de baby niet steeds zelf hoeft vast te houden? Dan bent u bij Op Je Buik aan het juiste adres. WIj verkopen verschillende doeken, draagzakken en speelgoed voor uw kind. Daarnaast kunt u ook een groot gedeelte van onze producten tijdelijk huren, wanneer u bijvoorbeeld voor kortere tijd veel moet lopen en uw baby nog te klein is voor een buggy. De draagzakken zijn ideaal, omdat ouders vaak zitten te ploeteren met een kind dat ze de hele tijd vast moeten houden. Het kind is vaak nog te klein voor een buggy, maar wordt al wel steeds zwaarder. De draagzak is daarom de ideale optie. Het kind vindt het in ieder geval prettig om op deze manier gedragen te worden en u kan rustig een praatje maken terwijl u het kind in de draagzak heeft. Draagzakken van Opjebuik.nl.

Unieke draagzakken met een leuke uitstraling

Natuurlijk hebben we genoeg draagzakken waar u uit kan kiezen. De draagzakken zijn ten eerste onder te verdelen in verschillende systemen. Zo is er een half clicksysteen, een knoopsysteem, een volledig clicksysteem en nog accessoires. De half clicksysteem draagzakken kunt u zowel op uw buik dragen als op uw rug. Deze draagzakken zijn beschikbaar in standaard kleuren, zoals zwart en grijs. De knoopsysteem draagzakken zijn gemaakt van stof en worden vooral voor op de buik gedragen. Deze draagzakken zijn beschikbaar in wat fellere kleuren. De volledig clicksysteem draagzakke kunt u zowel op uw buik als op uw rug dragen. Deze draagzakken beschikken over een breed aanbod en hebben vaak een leuk printje. Alle draagzakken op de site van www.opjebuik.nl hebben ongeveeer dezelfde prijs. Neem voor het gehele aanbod gerust een kijkje en laat het ons vooral horen als u nog vragen hebt.

Accessoires bij de draagzakken

U kunt natuurlijk nog enkele accessoires bij Op Je Buik bestellen om de draagzak of uw kind een nog leukere uitstraling te geven. Denk aan beenwarmers voor uw kind of een hydrofiele doek in felle kleuren. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen via de gegevens op onze site.