Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

De beste kokend water kraan kopen

In Nederland zie je de kokend water kraan in steeds meer keukens terug. Dat is volkomen logisch want je hebt in een handomdraai warm, koud of kokend water uit de kraan stromen en dat is ontzettend fijn. Je hebt namelijk geen waterkoker meer nodig en daardoor heb je meer ruimte op het aanrechtblad. Wanneer je een kokend water kraan wil aanschaffen ga je natuurlijk voor de beste kokend water kraan die er is. Een kokend water kraan die veilig in gebruik is, weinig ruimte in beslag neemt en uiteraard ook gemakkelijk te installeren is. Maak kennis met de 3 in 1 kokend water kraan van HOWAT! We vertellen je er graag meer over:

De beste kokend water kraan    

De kokend water kranen van HOWAT zijn zo ontwikkeld dat de kraan gemakkelijk en snel te installeren is. Het kan simpelweg niet verkeerd gaan. De onderdelen van de kraan zijn namelijk maar op één manier te bevestigen. Daarnaast is krachtstroom niet nodig, de kokend water kraan kan gewoon op een stopcontact dat geaard is worden aangesloten. Ook erg fijn: er hoeven geen gaten geboord te worden, je kan hem gewoon simpel vervangen voor de oude kraan!

Een stijlvolle kraan in de keuken

Natuurlijk wil het oog ook wat. De kranen zijn prettig in gebruik, maar ook ontzettend stijlvol. Doordat er verschillende ontwerpen zijn, is er voor ieder type keuken een kraan die matcht. Zo geniet jij dus van kokend en gefilterd water in de keuken.

De boiler

Wanneer je kokend water kraan aan wil schaffen heb je daar altijd een boiler bij nodig. Nog zo’n fijn voordeel van een kraan van HOWAT is dat de boiler zeer compact en toch krachtig is. Je werkt de boiler dan ook simpel weg in een keukenkastje zonder dat deze te veel ruimte in beslag neemt. De boiler staat niet onder druk en is daardoor simpel te installeren. Hij is erg compact en er zijn geen lastige koppelingen waardoor de boiler niet hoeft worden aangesloten op de afvoer. Fijn toch? Met een afvoerbuis hoef je dus geen rekening te houden. Wanneer je een tijdje op vakantie gaat of van plan bent om het kokend water een tijdje niet te gebruiken schakel je de boiler simpel uit met een druk op de knop. Je snapt: de kokend water kraan is van alle gemakken voorzien.

De beste kokend water kraan is van HOWAT omdat:

  • De kraan stukken goedkoper is in vergelijking met andere kranen die kokend water tappen
  • Doordat er een straalregelaar ingebouwd is, is de kraan tevens waterbesparend
  • Je kunt tot wel 60 kopjes thee in een uur zetten
  • De kraan is energiezuinig
  • Je hebt in een handomdraai kokend water
  • De kraan blijft zelf koel en er zit een kinderslot op waardoor je je niet kunt verbranden
  • De installatie doe je gemakkelijk zelf waardoor je kosten op een dure loodgieter bespaart

Waar wacht je nog op? Bestel simpel en snel je nieuwe kokend water kraan bij HOWAT!