Het zeep huisje
Image default
Bedrijven

Het verkopen van een huis kan tegenwoordig op verschillende manieren meer opleveren

Waar elk huis in het recente verleden via Funda werd verkocht, is dit tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Eigenlijk is Funda de laatste plek waarvoor gekozen wordt om een huis te verkopen. Natuurlijk begrijpen wij dat verreweg het merendeel van de woningen via Funda wordt verkocht, maar dit aandeel daalt hard. Mensen weten namelijk dat beleggers meer voor hun huis over hebben en niet altijd in de massale rij van Funda willen gaan staan. En dan kunt u zeggen dat dit onzin is, maar deze trend kan enkel een grote crisis nog tegenhouden. En er is al 14 jaar geen crisis. Huizen worden steeds meer waard en dat heeft mede te maken met de beleggers, opkopers en investeerders die veel overbieden. Dit gebeurt nu nog enkel in en rondom de grote steden, maar binnen 3 jaar is het aandeel beleggers en investeerders misschien wel groter dan de reguliere kopersmarkt.

Beleggers zijn er in alle soorten en mate. De grote beleggers zijn vaak niet zo geïnteresseerd in een huis dat op Funda moet worden verkocht. De open markt wordt langzaam kleiner en de nog kleine Offmarket Markt wordt groter en groter. Sons Real Estate is een opkoper en vastgoedbemiddelaar met een immens klantenbestand die ervoor zorgt dat de juiste belegger binnen één tot twee dagen snel boven water komt. Het zijn immers partners en klanten van Sons Real Estate. Deze beleggers zitten werkeljk overal en de vastgoed- en beleggingsspcialisen van Sons Real Estate weten wat hun wensen zijn.

Bel of mail op werkdagen naar het centrale nummer van Sons Real Estate voor meer informatie of een direct bod op uw huis.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/