Het zeep huisje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Interieurbeplanting is mogelijk in verschillende uitvoeringen

Wist u dat er vele mogelijkheden bestaan als het op interieurbeplanting aankomt? Denk aan levende planten, opvallende wanden gevuld met mos of kunstplanten. Ook zijn hangende planten aan plafonds en lengtebakken die als afscheiding dienen mogelijk. Plantenman biedt deze mogelijkheden en maakt het geheel voor u op maat. Zo weet u zeker dat de planten naadloos opgaan in uw fraaie interieur. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

Kies voor interieurbeplanting op de werkvloer via Plantenman

U kent het vast en zeker wel. Op uw werkvloer zijn behoorlijk wat objecten aanwezig die uw luchtkwaliteit aan kunnen tasten. Denk hierbij aan kopieermachines, printers en computerschermen. De lucht is behoorlijk muf en hier wilt u graag iets tegen doen. Beplanting kan hier voor een groot deel aan bijdragen. U weet hiermee namelijk zeker dat de koolstofdioxide in de ruimte wordt verlaagd. verontreinigde lucht krijgt minder kans plus de binnenlucht ervaren u en uw medewerkers vele malen frisser.

Het thermisch comfort wordt verhoogd

Het ideale klimaat, niet altijd is het even makkelijk. Sterker nog, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kijk maar naar het klimaat vandaag op het werk. De kans is groot dat de verwarming erg hoog staat. Ook kan de luchtvochtigheid lager zijn. U en uw werknemers hebben sneller een verstopte neus of een droge mond. Een interieurbeplanting zorgt ervoor dat het thermisch comfort wordt verhoogd. De ruimte wordt direct gekoeld! Heeft u hier vragen over? Of wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem gerust eens contact op en laat u vrijblijvend informeren.