Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Opslagruimte in Diemen voor al uw spullen

Op zoek naar een goedkope opslagruimte in Diemen, doordat u de zolder aan het leegruimen bent om te verhuren aan een student? Of omdat u een flinke verhuizing voor de boeg hebt? Dan is het wel zo fijn om tegen een zeer lage prijzen een mooie, ruime, verwarmde en goed beveiligde ruimte te huren waar u al uw spulletjes kunt opbergen die u graag wilt bewaren. Of heeft u een nieuw bankstel gekocht en wilt u de oude nog even opslaan voor later gebruik of om te verkopen dan zijn onze opslagruimtes absoluut een redmiddel. De rommel bent u uit uw schuur uit en toch kunt u het blijven bewaren. Dat is toch super?

De voordelen van het huren van onze opslagruimtes in Diemen

Een opslagruimte huren in Diemen levert u vele voordelen op. Als eerste willen wij benadrukken dat u geheel vrijblijvend een ruimte bij ons huurt. U bent niet verbonden aan contracten of termijnen, maar kunt op ieder moment uw ruimte opzeggen. Dat is natuurlijk super handig als u gaat verhuizen en voor een onbekende tijd een goedkope en betrouwbare opslagruimte nodig heeft. In één dag bent u al de trotse huurder van een ruimte en kunt u uw spullen opslaan om ze na een aantal maanden mee te nemen naar het nieuwe huisje. Bovendien zorgen wij ook volledig voor het transport. Wij halen de goederen bij uw woning op en leveren de spulletjes af bij de opslagruimte die u gehuurd hebt bij ons. Vervolgens slaan wij alles veilig op en kunt u er na een paar maandjes weer gebruik van maken. Wij bieden de goedkoopste verhuisservice aan, namelijk die van Student Verhuis Service uit Amsterdam. Ook u laten wij hier gebruik van maken. De echte experts weten van aanpakken en in een mum van tijd is alles op locatie afgeleverd zonder beschadigingen.

Vrijblijvend verhuisadvies krijgt u bij ons

Opslag 020 ontzorgt u volledig in het vinden van een opslagruimte en het transport daarnaartoe. Bovendien kunt u ook altijd bij ons terecht over adviezen rondom verhuizingen en het vervoeren van meubels of andere goederen van de opslagruimte naar de woning en andersom. Huur snel en eenvoudig een opslagruimte bij ons door te bellen of online aan te vragen. Wij horen van u!