Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Het nieuwe douchen

Iedereen moet elke dag in de badkamer zijn, tanden poetsen, douchen, naar het toilet, handen wassen, jezelf in de spiegel bekijken et cetera. Hierdoor is de badkamer een belangrijk onderdeel van het huis. Je wilt dan ook dat alles daar tiptop in orde is, aangezien je er toch elke dag moet zijn. Je wil dan ook dat het een beetje up-to-date is, hier zijn een paar trends op het gebied van de moderne badkamer.

 

Niet alles meer wit

In de meeste badkamers komt een groot deel wit voor. Meestal zijn het dan de wasbakken of de vloertegels die een andere kleur zijn, maar de afgelopen jaren zijn ook de muurtegels steeds vaker een andere kleur. Ook het bad moet er soms aan geloven, ook de kraan is niet altijd meer chroom. Vooral zwart is een populaire kleur om te gebruiken in de badkamer.

 

Bad naast je bed

Ruimte is belangrijk, het geeft een luxe gevoel. Er zijn al een aantal hotelkamers en slaapkamers die zijn samengegaan met de badkamer. We zagen met de ontzettende groei van het aantal inloopdouches dat er een behoefte is aan een luxe douche en veilig douchen, maar dit is al een stapje verder. Wel kan de privacy gewaarborgd blijven, door onder andere het plaatsen van een matte glazen wand, waardoor je nog wel je privacy hebt.

 

Spiegel aan de muur

Ook de spiegel is aan het veranderen, het is niet altijd meer langwerpig en met scherpe hoeken. Steeds vaker komt er een ronde spiegel te hangen, maar er zijn ook varianten met alle mogelijke vormen die je maar kan bedenken. Alles wordt ook digitaal inmiddels, ook de spiegel is nu onderdeel van de digitale familie, LED verlichting rond de spiegel, een Bluetooth verbinding, een ingebouwde klok of een radio. Spiegels zijn helemaal bij de tijd.

 

Er zijn genoeg varianten te bedenken van badkamers die kunnen worden gemaakt, er is steeds meer mogelijk en dat komt duidelijk naar voren in de huidige trends.

https://lavicta.nl/