Het zeep huisje
Image default
Shopping / Home and Garden

Top 5 leukste banen

De top 5 leukste betaalde banen in Nederland zijn: 

  1. Leidinggevende. Als leidinggevende, de naam zegt het al, geef je leiding aan een afdeling/groep. Als leidinggevende moet je sterk in je schoenen staan en je doel goed voor ogen hebben. Als leidinggevend moet je doelen kunnen stellen en kunnen realiseren. Je moet hiervoor een plan maken met jouw team. Daarnaast is het altijd slim om verschillende stijlen te hanteren. Hoe geef ik leiding op een goede manier? Op welke manier spreek ik mijn team het beste aan en op welke manier motiveer ik mijn team het beste? Daarnaast moet je als leidinggevende jouw team zo kunnen motiveren dat ze alles voor jou over hebben. Zo behaal je de beste resultaten. 
  2. HR adviseur. Een HR adviseur staat voor Human Resource adviseur. Zo’n adviseur houdt zich bezig met het personeelsbeleid met de organisatie zelf en met de personeelsadministratie. Een HR adviseur kan ook wel worden gezien als een soort coach of bemiddelaar tussen werkgever en werknemer. Hij zorgt ervoor dat de werksfeer als fijn ervaren moet/kan worden. 
  3. ICT’ers. ICT staat voor informatie en communicatietechnologie. Er is ten eerste enorm veel vraag naar dit soort mensen en het wordt daarom, naast dat het leuk is ook nog is goed betaald. Een ICT er werkt veel met computers en programmeert van alles. 
  4. Architecten. Een architect ontwerpt gebouwen. Mensen kunnen een architect inhuren om hun huis te laten ontwerpen of men kan een binnenhuis architect inhuren en die richt jouw huis dan weer in. Zo heeft een architect verschillende taken. 
  5. Leraar middelbaar onderwijs. Een leraar op de middelbare school geeft vaak les in één of soms twee vakgebieden en brengt leerlingen wat bij. Doordat je veel in contact bent met de leerlingen en ze echt wat leert en bijbrengt is dit een super toffe baan om te hebben. 

 

https://www.cbbs.nl/