Het zeep huisje
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw gouden munten verkopen doet u bij een professionele handelaar

Op de één of andere manier bent u in het bezit gekomen van een verzameling munten. Het is moeilijk in te schatten wat zulke munten nou eigenlijk waard zijn, vooral als het om gouden of zilveren munten gaat. Als u overweegt om deze munten te verkopen, dan wilt u natuurlijk weten dat u een eerlijke prijs krijgt. Op internet is veel informatie te vinden over munten, maar dit onderwerp is nogal overweldigend als u zelf geen verzamelaar bent. Daarom kan het handig zijn om een professionele muntenhandelaar om hulp te vragen.

Deskundigen op het gebied van numismatiek

Postzegel- en Munthandel Insulinde bestaat al sinds 1927. Sindsdien houden ze op een georganiseerde manier alles bij wat er te weten en leren valt over munten en postzegels. Ze kunnen verschillende valuta taxeren en kopen munten van over de hele wereld en uit alle eeuwen in. U vindt u in het assortiment van de winkel een ruime keus uit speciale munten. Het betrouwbare advies van hun medewerkers over het verkopen van gouden munten, helpt mensen met verschillende ervaringsniveaus om te snappen waar ze staan.

Gouden tientjes en andere speciale munten verkopen

Ook op het gebied van gouden tientjes hebben ze tientallen jaren ervaring bij Postzegel- en Munthandel Insulinde. Deze gouden muntstukken van tien gulden zijn voor elke regeringsperiode geslagen en vormen een echte trots van muntenverzamelaars door hun uniekheid. Er zijn onder andere gouden tientjes van de koningen Lodewijk Napoleon, Willem 1, 2 en 3 en Willem-Alexander. Ook de koninginnen Beatrix, Juliana en Wilhelmina hebben hun eigen gouden tientjes.

Bezoek de winkel in Den Haag

De meeste muntenhandelaars werken tegenwoordig online maar in Den Haag vindt u een gespecialiseerde winkel. Hier worden al meer dan 90 jaar lang allerlei soorten munten en postzegels verkocht. In de winkel zelf is van alles te vinden en u kunt hier ook zonder problemen uw gouden munten en andere waardevolle verzamelstukken verkopen.

https://www.insulindedenhaag.nl/