Het zeep huisje
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van vulling in een bh

De voordelen van vulling in een bh

Een bh is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je een bh voor het sporten, maar ook verschillende type bh’s voor dagelijks gebruik. Kortom, zoveel wensen, zoveel bh’s. Toch zien we, dat er vaak wordt gekozen voor een variant die eigenlijk niet helemaal past bij de wensen en ook is de maat vaak niet helemaal goed. De reden hiervoor, is dat er niet met enige regelmaat wordt opgemeten. Vooral wanneer je wat jonger bent, kunnen er zich door de jaren heen van allerlei verandering voordoen. Eén van die verandering is het groeien van je borsten. Niet alleen na tijdens of na een zwangerschap, maar ook gedurende de puberteit. De juiste bh is dan wel zo fijn. Een bh met vulling is overigens steeds populairder en dat is niet voor niets! Door voordelen van vulling in een bh vertellen we je hier!

Betere pasvorm

Doordat een bh niet in alle gevallen perfect aansluit, kun je soms het gevoel hebben dat je bh ietwat los zit. Kies je ervoor om een bh met vulling te dragen, dan is dit doorgaans een stuk minder. De vulling drukt namelijk de borsten naar elkaar toe, wat ervoor zorgt dat je het gevoel hebt dat het geheel een stuk steviger in de cups zit. Dit geeft niet alleen een comfortabeler gevoel, maar zorgt ook voor een betere pasvorm. Hierdoor zullen de rondingen van de cups beter tot z’n recht komen, waardoor het geheel niet alleen veel fijner zit, maar ook nog eens optisch een stuk mooier oogt. 

Tijdens het sportens

Het dragen van een goede bh tijdens het sport is ontzettend belangrijk. Ondanks het feit dat een bh met vulling extra ondersteuning biedt, is dit niet voldoende om eventuele schokken tegen te gaan. Het is daarom dus ook ten zeerste aan te raden een sport bh met voorsluiting te dragen. Vooral wanneer je gaat hardlopen, is het belangrijk een shock absorber bh te dragen, zodat de schokken kunnen worden geabsorbeerd. Niet alleen voorkomt dit eventuele schade, maar is het simpelweg ook voor jezelf een stuk fijner sporten.

Ondersteuning

Een bh met vulling geeft je in tegenstelling tot een anita bh zonder beugel wat extra ondersteuning . Doordat de borsten strakker in de cup zitten, zal je merken dat de bewegingsvrijheid een stukje minder is. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van je borsten meer rust op je bh, waardoor deze vervolgens beter kan worden verdeeld over de beide bandjes over de schouders en rug.