Het zeep huisje
Image default
Financieel

Vraag een aankoopkeuring Amsterdam aan

U heeft een nieuw huis op het oog en wilt graag sterk staan in uw onderhandelingspositie over de prijs. De prijs van een huis wordt voor een groot deel gebaseerd op de bouwkundige staat ervan. Daarom is het belangrijk dat u duidelijk inzicht heeft in de bouwtechnische staat van het nieuwe huis. Zo snel mogelijk natuurlijk, zodat u met zekerheid kunt doorgaan in het onderhandelen over de prijs. Vraag daarom een goede aankoopkeuring Amsterdam aan.

Waarom een aankoopkeuring Amsterdam?

Om zekerheid te krijgen over de bouwkundige staat van de woning kunt u een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door ons. De deskundigen van ons bedrijf zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundig onderzoek van allerlei woningtypes. Denkt u aan portiekflats, rijtjeshuizen, vrijstaande woningen, appartementen, herenhuizen, woonboerderijen en monumenten. Een aankoopkeuring Amsterdam geven wij altijd af na een grondige inspectie.

Wat gebeurt er tijdens een aankoopkeuring Amsterdam?

De ingenieur van ons bedrijf  zal het huis bij een bouwtechnische keuring komen bezoeken en registreert alle gebreken en zichtbare tekortkomingen van het gebouw. Bij voorkeur loopt hij samen met u door het huis, zodat u direct een concreet beeld van en uitleg krijgt bij de mankementen. Na de aankoopkeuring Amsterdam ontvangt u snel een bouwkundig rapport dat een overzicht geeft van alle eventuele herstel- en onderhoudskosten. Op basis van dit rapport kunt u uw bod doen dat u goed kunt onderbouwen. Daarnaast heeft u voldaan aan de wettelijke verplichting om inlichtingen te winnen over de tekortkomingen van het koophuis. De aankoopkeuring Amsterdam wordt uitgevoerd aan de hand van een lijst met criteria die langs wordt gelopen door de deskundige. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld vloeren, metselwerk, zink en leidingen, kozijnen, deuren en de dakconstructie. Geen enkel gebrek zal aan het oog van de expert van ons bedrijfonttrokken worden. Een aankoopkeuring geeft u als verkoper zekerheid over uw vastgoed.